Jump to content

titi

Tehnium Azi
 • Content Count

  632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

titi last won the day on March 9 2016

titi had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About titi

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 05/15/1987

Contact information

 • Website URL
  http://

Profile Fields

 • City
  undeva in RO, pe langa Bucarest

Recent Profile Visitors

10,730 profile views
 1. profesore, hai ca nu merge rau, doar pagina principala a forumului mi se pare ca se acceseaza greu dar in rest... rupe!
 2. Apropo, cu cine votati la alegerile de luna viitoare ? Ceva preferinte electorale sau ne ducem basca cu toti, cu tot cu tara asta!
 3. Am reparat si eu cateva amplificatoare, in principiu defecte minore. Eu as incerca sa izolez etajele de amplificare, sa vad daca au ceva, iar dupa aceea le-as da semnal separat. Daca merg, e bine, trec la alte etaje, si tot asa.
 4. Ma gandeam si eu sa o tulesc in afara, dar unde sa te duci? Apropo, mi-a zis cineva, spre exemplu ca norvegienii, mai ales cei foarte scolitii, vor sa fie din prima sefi sau ceva pe aproape, chiar si proaspeti absolventii. Asa ca ei au inceput sa importe romanasii, inclusiv inginerii, ca sa le faca treburi de mizilic. Asa o fi ?
 5. hai lasa-o balta, nu ai ce scrie, auzi tu, parca nu poti sa postezi un montaj la care lucrezi sa-l arati in forum. Bai baieti, nu va mai kakati asa pe voi cu abureli de astea. Toti vreti lucruri si materiale moaca, ba sa va invete lumea iar moaca, fara sa puneti mana la treaba, in ceapa voastra, fara sa faceti nimic. Altii, din alte tarii, doneaza sume simbolice, gen 5 dolari pentru informatii utile care le gasesc pe diferite site-uri, voi stati numai cu mana intinsa, tipic romanesc. Deci, daca asta e hotararea adminului cu acele minim 5 posturi in forum, asta e, trebuie sa o respectati. Nu va place, beti o bere si faceti sex.
 6. daca ai kitul, de ce nu ii faci o schema? :good:
 7. Nu puteai sa postezi si tu schema aia ca lumea!
 8. Hai ca nu e rau deloc... profesore! :rock: Oare cum o sa arate skinul celalalt ?
 9. Intre timp m-am interesat si eu <> programul de mai sus nu este 100%cel real, a ramas o ciorna pe siteul lor. Spre exemplu, cota TVA de 10% e numai pentru produsele alimentare; pct.14 nu este actual, si mai multe alte lucruri. VOTATI PP-DD pentru ca USL+PDL aceeasi mizerie.
 10. Acestea sunt cele 20 de deziderate pe care Partidul Poporului trebuie sa le impuna odata cu venirea la putere: 1. CATE 20.000 DE EURO PENTRU FIECARE ROMAN CARE VA DESCHIDE O AFACERE. 2. MARIREA TUTUROR SALARIILOR SI PENSIILOR. 3. ANULAREA TUTUROR TAXELOR SI IMPOZITELOR ACTUALE. 4. INTRODUCEREA UNUI SINGUR IMPOZIT PE VENITURI SI PROPRIETATI. 5 CONFISCAREA AVERILOR ILICITE OBTINUTE DIN AFACERI CU STATUL. 6. JUDECAREA DE CATRE UN TRIBUNAL AL POPORULUI A TUTUROR GUVERNANTILOR CARE AU JEFUIT ROMANIA. 7. REDUCEREA TVA LA O COTA (MINIMA PENTRU UE) DE 10 LA SUTA. 8. INTERZICEREA SUBVENTIONARII PARTIDELOR POLITICE. 9. ELIMINAREA SALARIILOR PENTRU PARLAMENTARI, MINISTRI, PRIMUL-MINISTRU SI PRESEDINTE. 10.EVACUAREA DEMNITARILOR DIN PALATUL PARLAMENTULUI, PALATUL VICTORIA SI PALATUL COTROCENI. 11. INFIINTAREA COMPANIEI NATIONALE "AVEREA POPORULUI" . SEFUL ACESTEI COMPANII VA FI ALES DIRECT DE POPOR. 12. "AVEREA POPORULUI" VA DISTRIBUI DIVIDENDE EGALE LUNARE CATRE TOTI CETATENII. 13. STATUL VA CUMPARA PAMANTUL NELUCRAT SI VA INVESTI MASIV IN AGRICULTURA BIO. 14. SIMPLII CETATENI VOR DEVENI JURATI IN INSTANTE, ALATURI DE JUDECATOR. 15. INTRODUCEREA RASPUNDERII MATERIALE PENTRU JUDECATORII SI PROCURORII CARE GRESESC. 16. CETATENII NU VOR MAI PLATI RATE LA BANCI TIMP DE 12 LUNI. 17. INTERZICEREA ARESTULUI PREVENTIV (SI A CATUSELOR) CU EXCEPTIA FAPTELOR VIOLENTE. 18. FIRMELE NU VOR PUTEA FI CONTROLATE DECAT ODATA PE AN. 19. STATUL VA CONSTRUI 200.000 DE LOCUINTE, CARE VOR FI INCHIRIATE CELOR SARACI. 20. INTERZICEREA TAXEI PENTRU RADIO TVR. Cum vi se pare? sursa: http://www.partidul....dului-poporului
 11. Nu am facut amplificatorul lui LECO, ala era un cablaj gasit in alta parte si l-am postat si pe site-ul lu dl.profesor.

  scuze de intarziere, dar aproape o luna de zile nu am avut acces la net.

  1. dcerebel

   dcerebel

   ambele cablajei sunt testate de mine, cel de al 2-lea are o singura greseala pe care am corectat-o, functionarea este ok cu alimentare de pna la +/- 90v testat , mai mult nu am avut sa le dau...

 12. salut! poti sa-mi trimiti si mie pcb-ul la ampliful LECO facut de tine? id yahoo: roby_jack2010@yahoo.com

×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.