Jump to content

andylarkyn

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About andylarkyn

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  6feetunder
 1. Multumesc pentru raspuns . Am citit mai devreme acel topic . Poate pe viitor voi modifica acest kit comform schemei de acolo . Nu prea am inteles cum sa conectez potentiometrul . Pe PCB sunt 3 pini pentru intrarea de semnal : L GND R ; la Chanel A Signal( from signal source ) ce conectez ? L sau R ? la Chanel A Output ( to amplifier's input) conectez iesirea din amplificator , dar care cabluri ? ( iesirea are tot 3 pini pentru iesirea in boxe dintre care unul este comun ) ; la Chanel A Shield ( in and out together ) vine legata masa ori cablurile L & R de pe canalul A ? Dar in loc de un potentiometru stereo , se pot uiliza 2 mono ? ( cate unul penru fecare canal ) . Reusit proiect . Felicitari . Ce grosime avea tabla carcasei amplificatorlui din topicul http://www.tehnium-a...or/page__st__75 ?
 2. Salutare . Zilele trecte am comandat un astfel de kit si as avea cateva intrebari . Doresc sa fac un "aplificator de camera" cu acest kit si as vrea sa stiu daca pot lega 2 potentiometre pentru controlul volumului pe fiecare canal si ce valori a trebui sa aiba , acele potentiometrele ? Pot pune 2 potentiometre stereo de 100k pe intrarea de semnal , dar nu stiu exact cum trebuie conectati cei 6 pini. M-am gandit sa pun si un intrerupator cu led si iarasi am aceeasi problema : cum sa il leg ? (Are 4 pini si nu tiu cum vin legati). Kit-ul are deja sigurante pe el si ced ca sunt de ajuns . Poate pe viitor o sa-l modific dupa schema TA200 urmand sa ii fac o carcasa si sa ii pun un corector de ton . Multumesc aticipat.
 3. Multumesc pentru schita . Voi cauta piesele si o placa pentru cablaj , dupa care ma apuc sa fac blocul redresor . In afara de bloc , mai trebuie ceva la amplificator ?
 4. Nu . Trafo este conectat direct la amplificator . Blocul redresor cum se face ?
 5. Hristos a Inviat ! Revin cu alta problema legata de acest amplificator : L - am conectat la transformator , la o sursa de semnal si la un difuzor , dar nu se aude nimic . In schimb s - a incalzit traful destul de tare , iar C.I. nu era cald deloc . Care ar putea fi problema ?
 6. As vrea sa va multumesc pe aceasta cale tuturor celor care m-au ajutat cu punerea in functiune a acestui kit audio . Mai jos , atasez cateva poze cu el in stadiul in care se afla acum . Orice opinie / propunere / idee , este bine primit? . Multumesc din nou . Poze :
 7. Va multumesc pentru atentionare . Am izolat TDA - ul si i-am aplicat putina pasta termoconductoare .
 8. Ce ar trebui sa pun ca sa nu se arda amplificatorul ? Ar merge o siguranta pusa pe firul care duce la V+ ? Daca da , de cat ar trebui sa fie siguranta ?
 9. Un lucru nu inteleg : " GND " - ul de la intrare semnal si iesire pot sa le iau ca " - " , sau il iau doar ca masa ?
 10. Aici sunt cateva poze ale cablajului cu piese : Pentru intrarea audio as vrea sa folosesc o mufa RCA panou la care trebuie legate 3 fire : unul " plus " , " minus " si " masa " , dar nu stiu de unde sa le iau ; la fel si pentru iesirea audio . Pe foaia cu care a venit scrie ca are functie " MUTE " si " stand - by " , dar cum le activez ? Imi cer scuze daca sunt prea plictisitor , dar nu stiu cum sa fac legaturile la amplificator .
 11. Salutare . Recent am achizitionat acest Kit Audio : http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/kit-amplificator-mono-100w-p-3804 A venit cu o foaie , dar nu am inteles exact cum sa fac legaturile pe placa . Am legat fire la el dar mai departe nu stiu ce sa ii mai fac . Alimentarea am conectat - o ,dar in rest nu stiu ce sa fac . Mai are in afara de alimentare un loc pentru intrare semnal si unul pentru iesire , una pentru Stand - by si doua "GND " , pe care nu stiu cum le pot lega si la ce . Pentru difuzor am un " GND " si " OUT " una langa alta si " GND " , " IN " , " STBY " tot una langa alta . Multumesc anticipat .
 12. Cele 3 fire de care vorbiti le conectez la kit . Acum , eu ma refeream la 3 fire pentru alimentarea de la priza la care sa folosesc un cablu de alimentare PC , dar cred ca ma complic mai mult decat trebuie . Mai am un cablu cu stecher cu 3 fire si nu stiu cum le pot lega la traful care are doua fire , ca sa pot folosi o rigleta . Dar , este mai buna solutia cu rigleta pe care mi - ati sugerat - o . Multumesc pentru raspuns .
 13. Ma refer la acest tip de conector : ca acela din poza cu sursa de PC : http://www.okazii.ro/componente-computere/surse/surse-calculator-delux-a115497434 nu stiu cum se numeste acel tip de conector . Stiu ca la el se leaga 3 fire : ~ GND ~ , dar eu din traf am doar 2 fire si nu stiu cum sa leg un al treilea fir , daca trebuie .
 14. Salutare din nou . Revin cu alte intrebari legate de acest amplificator de subwoofer . Prima inrebare ete legata de alimentare . Am ales acest tip de conector exact ca cele folosite pentru sursele PC . Acum , intrebarea mea este cum sa leg cele doua fire " + " si " - " la acel conector la care se conecteaza 3 fire , unul fiind masa ? In cazul asta cred ca trebuie sa leg un fir pentru masa , dar unde sau de ce il pot lega ? Multumesc .
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.