Sari la conținut

wally_gatter

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de wally_gatter

  1. Nu stiu inca .. La noi abia am vandut 8 bucati din modelul asta de sursa.. nu stiu cine va cumpara asa monstruozitate de sursa..
  2. Up ! Mai sunt 3 bucati disponibile pana saptamana viitoare cand asamblez altele..
  3. Vand kituri sursa liniara de alimentare , reglabila de la 0 la 30 V cu posibilitatea reglarii curentului de iesire respectiv pragul de protectie la scurtcircuit. Kitul este configurabil in varianta de 4 ,6 ,8 si 10A . Afisajul indica Tensiunea cu precizie de o zecimala , curentul cu precizie de doua zecimale iar Wattmetrul care indica puterea absorbita din sursa cu precizie de o zecimala. Ledul din dreapta afisajului indica starea de protectie activa la scurtcircuit. Kitul este format din 3 cablaje , pentru o mai buna asezare in carcasa . Transformatorul trebuie dimensionat ca putere cu formula: 1,2 x Pout , unde Pout este puterea maxima absorbita , in cazul 10A se va folosi de 360W (400W) . Sursa este prevazuta cu un releu de comutare a tensiunii de intrare alternativa , pentru a reduce disiparea de caldura pe radiator. Pe cablajul tranzistorilor de putere se afla si un senzor de temperatura , in asa fell incat se poate regla turatia ventilatoarelor de racire in functie de caldura. Zgomotul maxim debitat este de 5mV . Atasez mai jos poze cu kitul (voi reveni si cu alte poze la cerere ) : Pretul unui kit este de 360 de lei la care se adauga taxe postale (ambalare) ,10 lei pentru posta normala sau 20-30 de lei in functie de tarifele diferitor curieri (rapizi). Momentan sunt 5 bucati pe stoc..
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.