Sari la conținut

donpetru

Root Admin
 • Număr conținut

  8199
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  476

Comentarii Fișier postat de donpetru

 1. Sa lamurim niste aspecte: acesta este un amplificator de 25W / 4 Ohmi in punte cu distorsiuni care se incadreaza in norma Hi-Fi. Poate urca si pana la 30...35W dar distorsiunile ating THD=10% (tineti cont, deja cand se trece de 2..3% distorsiunile devin perceptibile). Amplificatorul lucreaza in clasa B si comuta in clasa H cand puterea debitata de amplificator trece de 0,5 Pn.

  Apoi, un alt aspect care nu este precizat in datasheet-ului produsului, e faptul ca acei 70W nu sunt calculati corect, se utilizeaza in calcul valoarea varf-la-varf a tensiunii de iesire, lucru neacceptabil si fara fundament practic real. E ca si cum nu am spune ca avem 230V la priza, ci 1,41* 2 * 230 si apoi inmultim cu valoarea curentului. Asemanator au procedat si producatorii circuitului integrat, pentru ca prezentarea produsului sa fie mai pompoasa si sa atraga clienti. Totusi, niciodata nu am inteles de ce unele firme care comercializeaza kituri nu spun lucrurilor pe nume.

   

  Va trebuie un radiator capabil sa disipe aprox. 20W sau cu o rezistenta termica de cel mult 1,5...2 K/W.

   

  Numai Bine

 2. Regula cu min. 5 posturi a fost introdusa in forum in primul rand din cauza ca am vrut ca noi utilizatori sa aduca un plus de valoare forumului prin continut util si nicidecum sa descarce toate proiectele prezentate pe acest site intr-o singura zi si sa se faca nevazuti dupa aceea. Apoi, descarcarea "in avalansa" a continutului de pe acest web site, suprasolicita contul de webhosting, punand astfel in dificultate accesarea corecta a site-ului de ceilalti utilizatori, care se rezuma doar sa posteze in forum sau sa citeasca un articol. Cand site-ul web va avea un server dedicat si banda cu duimul, atunci voi lasa regula cu minim 5 posturi pentru a accesa rubrica Downloads si voi scoate regula: pentru fiecare fisier descarcat trebuie sa aveti minim un post sau un mesaj in forum. Dar pana atunci mai este, e si o chestiune financiara la mijloc, chestiune pe care nu o poate intelege un utilizator care nu a administrat niciodata un website.

  Sper ca m-am facut suficient de inteles si bineinteles, iar prin spusele de mai sus, sper sa gasesc intelegere din partea voastra.

   

  Numai Bine

×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.