Jump to content

donpetru

Root Admin
 • Content Count

  7,732
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  327

donpetru last won the day on October 7

donpetru had the most liked content!

Community Reputation

786 Excellent

3 Followers

About donpetru

 • Rank
  Administrators
 • Birthday 01/04/1980

Contact information

 • Website URL
  http://www.tehnium-azi.ro www.donpetru.ro

Profile Fields

 • City
  Galati

Recent Profile Visitors

33,738 profile views
 1. sebanp, o sa adaug cele 5 bucati in comanda pe care ati facut-o ieri. Deci, continuam discutia prin mesageria privata. Asa cum ati precizat acolo, ramane ca maine, vineri, sa efectuati plata.
 2. Da, au mai ramas PCB-uri disponibile - 11buc. 1 buc.=20lei @serbanp discutam prin mesageria privata.La comanda care ati deschis-o deja o sa adaug si cele 3 bucati DP0260.
 3. @serbanp, v-am trimis un mesaj privat, discutia va continua acolo. Multumesc pt. c-da.
 4. @serbanp, v-am trimis un mesaj privat, discutia va continua acolo. Multumesc pt. c-da.
 5. DP0804 merge folosit la orice amplificator audio cu alimentare diferentiala care permite tensiuni simetrice de alimentare in domeniul: +/-24Vdc...+/-120Vcc (tensiuni mai mici sau mai mari nu recomand, desi s-ar putea sa functioneze dar nu foarte precis la tensiuni mai mici de +/-24Vcc). Va recomand sa parcurgeti documentatia MX800 (tocmai am postat-o in conversatia privata deschisa pentru cablaje de fabrica MX800). In acea documentatie am postat o imagine de interfatare a proiectului MX800 cu DP0804 si urmarind exemplul de acolo, se poate aplica si in cazul celorlalte amplificatoare audio. De fapt, chiar si indicatiile din foaia PCB All Layers a proiectului DP0804 sunt foarte sugestive iar un desen nu cred ca isi are rostul. Interfatarea o putem discuta detaliat in subiectele dedicate diverselor amplificatoare audio. Cred ca e cel mai bine acolo. Editare ulterioara: Pinul protect se activeaza cu tensiune pozitiva, tipic +24Vdc iar -VDC se refera la -V amplificator audio.
 6. V-am trimis un mesaj privat. Discutia va continua acolo.
 7. Te-am adaugat in conversatia privata deschisa si cu ceilalti utilizatori. Urmeaza indicatiile date acolo.
 8. Cumparati documentatia proiectului si o sa aflati.
 9. In testul prezentat pe youtube am folosit finali 2SC5200 / 2SA1943 dar se poate folosi si MJL21193 / MJL21194. MX800 (fara radiator) prezentat pe youtube a fost achizitionat de utilizatorul: @walter68.
 10. V-am trimis un mesaj privat. Mersi pt. c-da.
 11. Asa cum mentionam in topicul amplificatorului MX800 sau DP0142, am deschis conversatia privata pentru cablaje de fabrica la acest proiect DP0806. FOARTE IMPORTANT !!! Proiectul DP0806 prezentat in acest topic are PCB-ul construit astfel incat, daca veti avea o carcasa de amplificator TAmp seria TSA, gaurile de prindere ale sursei in comutatie din acest amplificator sunt compatibile cu proiectul PCB DP0806. Acum, e posibil ca seria TSA sa aiba mai multe versiuni interne constructive dar ma indoiesc sa fie asa!! Deci, daca vedeti in comert vreun amplificator TAmp seria TSA defect (carcasa inaltime 2U) si care doriti sa-l modernizati, atunci kitul MX800 si acest PCB DP0806 vor fi o alegere potrivita.
 12. Referitor la tranzistoarele finale de la MX800, va spuneam ca eu am testat montajul cu 2SC5200 / 2SA1943 dar se poate folosi si MJL21193/21194. Aceste tranzistoare MJL am vazut ca le au la un pret bun cei de la tme.eu/ro cu conditia sa cumparam peste 100 de bucati. La un kit MX800 intra 6 perechi de finali, la doua kituri 12perechi (12+12). As dori sa stiu daca sunt utilizatori care ar vrea, daca tot o sa dam comanda de cablaje, sa cumparam cel putin 100 de perechi de MJL21193 MJL21194 ?? Bineinteles, dupa ce voi lua setul de tranzistoare voi sorta tranzistoarele astfel incat fiecare utilizator sa primeasca tranzistoarele cat mai imperecheate. Asta ar fi un avantaj ? Ce spuneti ? Bineinteles, ca si cablajele, tranzistoarele vor trebui achitate in avans, ca daca aveam banuti dadeam direct comanda. De asemenea, daca stiti alte magazine care au un pret mai bun ca tme, va rog sa-mi spuneti, nu tin neaparat sa luam de la tme ???
 13. Multumesc pentru inscriere la cablaje de fabrica. Intre timp am deschis conversatia privata de care spuneam si daca saptamana asta se adun fondurile necesare, atunci saptamana viitoare voi da drumul la comanda de cablaje de fabrica. Am mai adaugat eu cateva PCB-uri suplimentare pe fiecare model, pentru cazul in care vor mai fi doritori de PCB-uri dupa sosirea cablajelor de fabrica. Retineti ca cei care nu veti achita in avans cablaje MX800 nu veti beneficia de documentatie gratuita a acestui proiect si va trebui sa o achitati separat daca va ganditi sa cumparati PCB-uri dupa ce sosesc cablajele de la fabrica. PCB MX800 si DP0806 vor fi cu soldermask albastru, silkscreen verde (2 layere) iar vumetrul DP0804 va fi cu soldermask verde, silkscreen alb (1 layer).
 14. Salut. Am trimis un mesaj privat. Discutia va continua acolo.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.