Jump to content

Adierea

Members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Adierea last won the day on December 11 2011

Adierea had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Adierea

 • Rank
  Membru
 1. pic-urile din montaj vin programate sau trebuie programate? Nu sunt programate daca sant noi ,cei din fabrica nu stie la ce vrei sal folosesti .
 2. Aparatele pentru masurat glicemia folosesc niste lamele specieale de unica folosinta ,costa in jur de 7 RON bucata ,pretul aparatului este dependent de numarul lamelelor care sant incluse in pachetul aparatului .
 3. Dece nu le faci singur ? nu este greu ,daca stii dimensiunea si forma ,le cioplesti iar apoi le finisezi cu o masina de slefuit cu panblica de smirgel .
 4. Nui este criza energetica . Uni stiti voi care ,considera ca au scapat prea multi bani la oameni . Daca am fi in stare sa captam macar o parte din energiea care o trimite Soarele spre Pamant ,am fi boeri.
 5. AVR-ul ala cu rezistenta era montat la generatoarele mai vechi ,am intalnit reostat la un generator vechi rusesc . Acel circuit electronic nu este decat un stabilizator liniar in curent continu cu mici modificari .
 6. Biodizelu nu dizolva cauciucu ,alcolu din catalizator daca ramane in biodizel ataca cauciucu ,acest dezavantaj poate fi inlaturat prin incalzirea carburantului la o temperatura cu putin mai superioara decat temperatura de evaporare a alcoolului folosit la catalizator . Carburantu de la statiile peco are un amestec de biodizel pentru ungere . Eu am folosit la un tractor ulei fara al face biodizel si merge destul de bine fara probleme .
 7. Cerneala se numeste "durabrait" cele mai bune rezultate cu privire la rezistenta la apa sau obtinut cu culoarea rosie ,cerneala drabrait a fost conceputa de cei care fabrica inprimantela epson dar secretu cu privire la acest tip de cerneala a tinut foarte putin asa ca acum aproape toate tipurile de inprimante folosesc acest tip de cerneala . Am o inprimanta pentru modificat .cand voi reusi sa fac ceva cu aceasta inprimanta voi posta rezultatele aici ,diocamdata am desfacuto si trebue sa modific sistemu care conduce hartia astfel incat sa permita sa bag intre role si ceva mai gros cum este si cablaju .
 8. Roata dintata cilindrica cu dinti in interior in angrenaj cu roata dintata cu dinti in ecsterior au acelasi sens de rotatie . Prezinta un mod de calcul al modulului pentru roti dintate ca sant interesat
 9. Caut schema pentru tv Samsung model CK-3339T Are sursa de alimentare defecta ,am gasit o dioda stabilizatoare crapata in mai multe bucatele DZ801 si condensatoru C801 cam unflat . Multumesc pentru ajutor
 10. Daca ai demontat parghiuta nu inseamna ca ai pacalito - prima parghuta care este la intrare indica ca hartia este pe linia de imprimare si este prinsa de tamburi care avanseaza hartia cu precizie . - parghiuta de la esire arata ca hartia a esit din imprimanta si poate fi bagata alta hartie la imprimat . - cele doua parghiute au doua nivele de stare actionat si liber si nu pot fi pacalite prin scoatere . - prima parghiuta trebue sa fie la nivelu de stare pentru a semnala prezenta hartiei pe linia de imprimare iar ultima parghuta trebue sa fie la nivelu de stare pentru a semnala esirea hartiei din imprimanta . Daca vrei sa pacalesti cei doi senzori cu un dispozitiv cu comanda manuoala .inlocueste senzori cu intrerupatoare sau demonteazai si actioneaza parghiutele manuoal Ai incercat cerneala daca rezista la clorura
 11. Vezi ca ai senzor cauta mai bine .Poate sa fie si un optocuplu care este opturat de hartie .De obicei arata ca senzoru de la intrare .Poate lai demontat fara sati dai seama arata ca o parghie destul de finuta ,care este impinsa de hartie ,intrun capat iar pe celalalt capat este un senzor .
 12. Transformatoru are tensiunea de esire ? la cele doua infasurari Schema nu este asa de stufoasa si are tranzistoare care se gasesc in orce sertar . Dioda incercuita trebue sa fie conectata invers ? mai era ceva dar numi amintesc .
 13. Incearca cu un electromotor la care : - scoti toti condensatorii de deparazitare - colectoru rotorului fal putin oval .Scanteii mai multe cu atat mai bine - micsoreaza turatia electromotorului .Daca poti sa cresti si sa scazi turatia ,aleiatoriu ,mai bine ,nu reiezi suspiciuni de bruere .Faci totu astfel incat sa creada ca statia este vinovata . - firu de alimentare inainte de a ajunge la electromotor ,faci cateva spire mai mari ,dar nu cu amandoua firele deodata ci cu un fir apoi legi electromotoru lea o borna iar din borna cealalta pleci cu firu in continuoare cateva spire . Daca nu reusesti .Propunerea lui Sig este foarte buna .Dezavantaj ,armele sant scumpe ,ia toporu .
 14. Poate bugetul tau nu TVA-ul Depinde unde este folosit .Nu este neaparat sa fie E E
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.