Jump to content

Daniell77

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Daniell77

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Calarasi
 1. Este o ofertă tentantă dar cred că aștept AV800v3 - se anunță a fi un proiect mai interesant.
 2. Bună ziua, vreau și eu două pcb, cablaje cu 2xTDA7294. Multumesc.
 3. Bună ziua, vreau și eu un set SA100, un SA100D separat si două pcb DP0121 MKII / cablaje cu 2xTDA7294. Multumesc.
 4. Deci trasele de masa trebuie sa fie cit mai scurte? As putea sa aduc intrarea linga iesire si alimentare. E destul de simplu. Initial m-am gindit ca asta ar fi o problema. Multumesc pentru sfat si in general pentru posturile pe forum.
 5. In legatura cu preamplificatorul de mai sus cu MC33079, fiind quad are vreo importanta cum imperechem operationalele intre ele? Ar fi mult mai usor ca pentru dreapta sa punem primul AO 12,13,14 si al doilea 8,9,10. Am facut proiectul de PCB la repezeala, pe hirtie, vreau sa-l incerc pe un cablaj test dar trebuie sa astept CI-ul. Rezistentele mari si diodele prefer sa le pun separat cu restul circuitului de alimentare. Nu cred ca este un motiv de ingrijorare trei trasee printre pinii C.I. Am mai incercat si altfel de imperechere a celor 4 AO.
 6. In atach ai datele despre finalii folositi. In felul asta ii poti inlocui cu ceva echivalent. Donpetru are dreptate, cu putine modificari s-ar putea sa obtii un amplif bun ca in cazul 0205. Personal nu am facut toate modificarile la acel kit dar se aude mai bine si mai tare ca la inceput. Ar fi interesant daca ai putea scoate schema. Bafta. STW15NB50 datasheett.pdf
 7. Multumesc pentru raspuns, Incintele vor fi folosite numai in spatii inchise si ca genuri de muzica jazz, (cafe concert), rock, mai rar simfonica. Rar pentru sonorizari. "As vrea ceva pentru sufletul meu". Pina la urma se pare ca eminence nu mai face difuzoare ca altadata. Ce parere aveti despre Beyma 15MI100 ca midbass ? Avind in vedere cele de mai sus ce mi-ati recomanda? Bass si driver? Stiu ca e mai greu sa sune bine si jazz si rock. Problema este bugetul de 2000 ron pentru toate cele 4 difuzoare. Beyma 15MI100.pdf
 8. Din cite vad este un fel de polipropilena. Cu rezultate mai bune decit cu poxi* sau adezivi pe baza de diluanti poti incerca sa-l lipesti fata verso cu silicon. Exista in magazinele gen bricoline batoane de silicon pentru polipropilena sau alte mase plastice care se aplica la cald cu pistolul. Oricum prima data da-i o gaurica la finele crapaturii spre centru, sa o stopezi. Bafta.
 9. Eminence Kappa_Pro_15A.pdf Eminence PSD2002-driver.pdf
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.