Jump to content

costy1

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About costy1

 • Rank
  Membru
 • Birthday 11/08/1967

Profile Fields

 • City
  Bucuresti
 1. La imaginea trei, in partea de sus este un tranzitor cu 4 si 3 picioare pe care l-am schimbat impreuna cu condensatorii din jur. Fara nici un rezultat. Ramane de schimbat ce mi-ati sugera, adica rezistentele pe culori si condensatoarele electrolitice. Cu masuratul va fi o prolema pt ca aparatul meu a inceput sa urce singur pe scara. Avea siguranta arsa ! Am scimbat-o insa face la fel. Cred ca in loc de masurare am sa schimb efectiv piesele cu unele noi. Multumesc mult pentru sfaturi. Am sa revin in weekend cand voi face schimbarile. Cu stima
 2. Salutare tuuror, inca de la inceput vreau sa va spun ca nu sunt foarte familiarizat cu depanarile TV dar orice sfat este binevenit si deci insusit. O lipitura sau o inlocuire a unei rezistente, tranzistor etc. nu-mi este straina. Va solicit bunavointa si ajutorul in depanarea unui Tv Elite 21ES51 care are partea de jos a imagini stransa undeva la mijlocul ecranului. Asadar acum se vede doar jumatatea de sus a imaginii. Din cate am inteles ar fi probleme la blocul BV. Am schimbat tranzistorul si singurul condesator de langa el insa degeaba. Intre timp am vazut ca un condensator aflat undeva intre BV si traf era afumat la baza placii. Am schimbat trei condensatori din acea zona. Apoi langa traf este un tranzistor montat pe un radiator maricel in forma de "L" 10cm/3cm care era foarte incins. Uitandu-ma pe acolo am vazut ca o rezistenta (am aflat ulterior) de 1 Ohm / 3V era afumata pe placa. Am schimbat-o si pe aceea. Este adevarat ca veti spune ca am lucrat pe bajbaite insa nu am cunostintele necesare, de aceea va rog sa ma ajutati in incercarea mea de a reparaTV-ul. Orice sfat este binevenit. Mai jos sunt cateva poze cu ceva axplicatii:
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.