Sari la conținut

Laci

Members
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Laci

  1. Salut, Am facut o aplicatie foarte simpla cu un ATmega8, o intrare si o iesire digitala, recomand pentru incepatori. Articolul este pus pe un blog, acum nu are rost sa copiez aici: http://www.youritronics.com/atmega8-protostack-simple-demo/ Daca sunt oameni interesati, pot sa mai prezint si alte module periferice, tot printr-o aplicatie demo, puteti sa veniti si cu propuneri, dar nu de genul: am de facut la licenta...
  2. Realizez proiecte bazate pe microcontrolere, programe PC pentru interconectare sisteme, proiectare analogica. Daca se doreste pot sa coordonez si productia de serie.
  3. Daca aveti nevoie de un montaj, o aplicatie care nu gasiti de cumparat, puteti sa apelati la mine. Sfaturile se dau pe gratis, ca si indrumarile. Astept provocarile voastre :)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.