Jump to content

pop ciprian

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About pop ciprian

 • Rank
  Membru
 • Birthday 11/27/1978

Profile Fields

 • City
  maramures romanesti

Recent Profile Visitors

1,425 profile views
 1. Chiar ar fi interesant cablajul .
 2. Foxit pdf editor, copiezi dintrun pdf si adaugi cat incape in altul. Mai simplu de asa nu cred ca vei gasii.
 3. Din moment ce el este legat odata in Double Bridge ,oare mai permite legarea in simplu Bridge? Ma indoiesc, dar sa asteptam parerile altora, care probabil stiu o metoda sa il faca sa mearga
 4. Dar din fabrica integratul nu e proiectat sa scoata 4x7 wati? http://www.st.com/content/ccc/resource/technical/document/datasheet/80/5f/c9/fd/1f/80/47/63/CD00001661.pdf/files/CD00001661.pdf/jcr:content/translations/en.CD00001661.pdf
 5. Si eu am doua unu alb si unu negru ambele facute la radio progres. Cel negru il am de la un cumnat care spune ca este de prin 196X avea dansu 8 ani cand l-o primit cadou. In privinta carcaselor sunt de cumparat cate vreti si la un pret mai mult decat decent si nu merita sa va chinuiti cu banda .(la magazinul online cu M din Alexandria)
 6. Pe atunci eram prea impatimit, sa evoluez in electronica, in consecinta am trecut la alt amplificator renuntand la acel proiect. Am si acuma prin ceva sertar modulele .
 7. Am facut si eu 2 module, am renuntat la ele ca mi se par prea BASS, si in plus se si cam incalzesc finali la maxim .
 8. Din ce vad din poze traful a fost efectiv zmuls din cablaj . daca pui un strap de sarma intre pini 1-2 nu a-i tensiune,pe iesirea lui?
 9. Am realizat 2 astfel de surse, si prima mi-o functionat din prima, a doua mi-o dat ceva dureri de cap, din cauza tranzistorului, dar mai mari o fost de la integrat .
 10. Am facut si eu sursa ,este foarte fiabila si merge bine . problema este ca masina are o limitare de curent incorporata care lucreaza foarte interesant .
 11. folosesc opera de ceva vreme dar si crome ceva mai putin ca nu stiam de optiunea semn de carte .
 12. Personal am luat de la tehno oradea intri si cauti ?folie izolatoare? succes
 13. Cautati lucios A4 120 grame si o sa fiti multumiti Eu folosesc un Lexmark E330 ML si am ?refilat? de vreo 4 ori cartusu acasa
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.