Jump to content

pelikanu

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

pelikanu last won the day on August 5 2017

pelikanu had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About pelikanu

 • Rank
  Membru
 1. Ce transformatoare ati folosit?
 2. Imi puteti va rog trimite fisierele eagle cu care ati lucrat pentru a construi PCB-ul amplificatorului "Luxman v3 300W Hi-Fi Audio Amplifier with thermal track BJT"? Vreau sa fac PCB-urile folosind metoda CNC, insa pentru acest lucru imi sunt necesare fisierele .brd generate de Eagle Multumesc
 3. Donpetru, va rog atasati din nou aceasta versiune, nu pot descarca fisierul .pdf. Multumesc,
 4. Felicitari donpetru. Nu voi construi acest amplificator - puterea este prea mare pentru mine. Va felicit insa pentru perseverenta si deschiderea cu care impartasiti aceste scheme .. cu niste necunoscuti pana la urma. Multumesc.
 5. Salut. Nu, software-ul nu este suportat de router-ul tau. Trebuie sa gasesti o alta metoda.
 6. http://www.okazii.ro/supraveghere-copii/baby-monitor/wanscam-camera-ip-wireless-wifi-cu-infrarosu-pentru-supraveghere-camera-copil-case-curte-cea-mai-ieftina-a120931785 Nu mai ai nevoie de o tableta in acest caz. Montezi doar camera video wi-fi pe masinuta cu telecomanda (sau o integrezi in carcasa daca ai suficient loc). Semnalul video va ajunge pe calculator, iar masinuta va fi ghidata cu telecomanda.
 7. Daca ai un router ce suporta DD-WRT, poti afla din log-urile router-ului cantitatea de informatie ce a plecat/venit in ziua respectiva. De exemplu: Varianta cu "history" .. e fix vax. Am fost si eu in situatia copilului tau, am rezolvat problema cu "history" folosind un LiveCD cu SLAX pentru a ma conecta pe internet. Asa nu ramanea nici o urma, nici macar nu aparea ca a fost pornit computerul.
 8. O camera video wi-fi montata pe o masinuta cu telecomanda cred ca ar face de minune treaba asta. http://flyingtek.en.made-in-china.com/productimage/SMFxnsCVwwcH-2f0j00nshtZEgFbfoH/China-WiFi-M-JPEG-Video-Cube-Wireless-IP-Camera-FM-011B-WAR-.html
 9. Uitati aici un montaj dragut: http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbriefe/Roessler-Superhet/Beschreibung.htm
 10. Cu cat ma gandesc mai mult, cu atat mi se pare o idee din ce in ce mai buna. In plus, am gasit kit-uri asemanatore aici: http://www.6v6.co.uk...p?idproduct=444 si aici: http://www.6v6.co.uk...p?idproduct=277 O schema pentru FM - STEREO: http://www.curcioaudio.com/Dyna%20FM-3%20Mnl.pdf
 11. Da, ar fi interesant un kit de receptor radio construit cu tuburi electronice. Insa este o problema - pe piata nu prea mai sunt disponibile tuburile electronice.
 12. Nu stiu ce faceti voi, dar mie mi s-a facut dor de vreo doua zile de un aparat de radio. N-am mai construit de mult asa ceva. Ce ziceti, credeti ca ar fi frumos sa punem la punct un aparat de radio?
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.