Jump to content

mistique

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mistique last won the day on July 20 2011

mistique had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About mistique

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  bucuresti
 1. Mersi de informatii.O sa vad de la ce transformator sa iau tolele sa indeplineasca conditile si ma apuc de bobinat :).o sa revin cu poze in 2 zile sau cam asa cu amplificatorul terminat...bineinteles daca imi iese :)
 2. Aha am inteles...voi bobina acum nu am de ales :) as vrea sa te intreb daca miezul de fier pe care trebuie sa boibenz este un patrat cu fiecara latura de 1 cm si lung de 4 cm ca in poza atasata.si ce ar trebui sa bobinez mai intai n1 , n2 , n3 sau n4 ? daca gresesc in legatura cu miezul de fier imi poti face o schita repede in paint cum ar trebui sa arate sau sa il descrii detaliat tot transformatorul de pe intrarea semnal ( care "N" trebuie bobinat primu , etc .) . Multumesc anticipat.
 3. Dar la ce foloseste aceasta bobinare ? alimentarea vad ca o are la 50v la ce trebuie bobine pt intrarea de semnal ca presupun ca asta e. nu se poate sari peste asta sau inlocui cu ceva ? nu am de gand sa bobinez trafuri acum :)
 4. Salut.Se poate cumva un cablaj cu dispunerea de piese la aceasta schmea ca nu prea inteleg ce e cu bobinele alea acolo, si nu prea inteleg unde intra semnal audio si alimentarea.Multumesc anticipat.Si daca mai exista vreo schema ce foloseste doar tranzistori 2n3055 mai simpla dar functionala va rog postati. A si inca ceva :) o schema cu tranzistori complementari cu Ge GD607 ca am 4 bucati de la un amplificator de pickup care s-a stricat si nu ii dau de cap asa ca as dori o schema simpla de amp cu gd607 ce foloseste 2 perechi ca finali. Multumesc si astept scheme si raspunsuri.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.