Jump to content

ddann63

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ddann63

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Focsani
 1. Va salut! Am probleme cu un monitor BENQ model ET-0007-B, se opreste si porneste din std-by cand vrea el, asculta si de comenzi dar se opreste si porneste aleatoriu, nu are un anumit timp de repetare. De exemplu si cand este in std-by, unitatea oprita, el porneste arata ca nu are semnal si intra in std-by, apoi in timp se stinge led-ul de std-by, sta asa un timp si din nou porneste. Am schimbat memoria 24C04, la fel, am schimbat apoi si TL 431 si PC123 si la fel. Butonul de std-by e-n regula. Are cineva schema la modelul asta ca n-am gasit-o pe net? Multumesc!
 2. Va salut. Ma poate ajuta cineva cu schema tv samsung CZ21-N112T. Multumesc.
 3. Va salut! Ma poate ajuta cineva cu schema de la Bucur facut de Electronica Bucuresti prin anii 80; este varianta cu AD 155 in final. Multumesc. Cu stima Dan Burtea - Focsani.
 4. Multumesc, o sa-ncerc desi nu prea agreez nimic din ceea ce este rusesc, mai ales in electronica!
 5. E vorba despre o banda la un cuptor de covrigi si necesita o viteza oarecum constanta
 6. Nu stiu daca mai gasesc componentele si bucla de reactie cred ca elimina variatiile de turatie care pot apare si din alte motive nu numai de sarcina care oricum apar la orice banda transportoare. Variatoarele cu fet-uri si PWM sunt mai stabile
 7. Multumesc. Ceva mai actual cu mos-fet-uri si bucla de reactie gasim?
 8. Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o schema de regulator de turatie pt un motor la 130V-1,8A cc? Am motorul cu reductor si vreau sa fac o minibanda transportoare. Multumesc.
 9. are cineva schema invertorului de sudura saf-fro Presto 190 GC. Multumesc. Adresa mea este ddann63@yahoo.com
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.