Sari la conținut

Tabel Lideri

 1. donpetru

  donpetru

  Root Admin


  • Puncte

   5

  • Număr conținut

   8.135


 2. cristi_74

  cristi_74

  Tehnium Azi


  • Puncte

   2

  • Număr conținut

   441


 3. c_anicai

  c_anicai

  Members


  • Puncte

   1

  • Număr conținut

   110


 4. niksound

  niksound

  Members


  • Puncte

   1

  • Număr conținut

   282


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 03.05.2021 în toate secțiunile

 1. Am fost nevoit sa dezvolt revizia nr.2 a acestui proiect deoarece microcontrolerul ales initial nu avea convertor analog-digital inclus iar adaugarea unuia extern ar fi complicat nejustificat proiectul. Din acest motiv am ales un microcontroler destul de cunoscut si anume Atmega16 sau se poate folosi si Atmega32. Urmeaza sa definitivez softul si sa-l optimizez pe noul cablaj imprimat. Am testat soft-ul intr-o forma rudimentara pe platforma EasyAVR6 (placa dezvoltare aplicatii cu MCU-uri AVR microcip/atmel). Mai am de optimizat si sper sa dea rezultul scontat. Eu voi stii asta dupa ce voi intra
  3 puncte
 2. A venit timpul sa prezint proiectul care se va ocupa cu selectarea intrarilor audio din vechiul amplificator audio A350. Este un proiect mult mai modern fata de alternativa originala si care vine cu un atu si anume: led-urile din partea dreapta a amplificatorului vor intra in regim de vu-metru dupa cateva secunde de la apasarea sau selectia intrarilor: PLAY si REC. Proiectul DP0514 are la baza doua circuite imprimate: unul care va contine MCU-ul si releele aferente iar celalalt, partea de comutatoare si LED-uri. Cablajul principa care contine releele are inclus un convertor c.a.-c.
  2 puncte
 3. Varianta din topic la 132 Khz cu ferita din traf linii functioneaza cu tranzistori sic NTHL020N090SC1 de la cavit, sudeaza cam greu cu electrod de 2,5 dar sudeaza, voi reveni cu un filmulet. A rezistat si pornit o noapte fara sarcina. Ceva probleme termice sunt in sarcina cu diodele si bobina de iesire insa 2 electrozi duce si sunt multumit ca radiatorul cu tranzistori se incalzeste moderat, adica am pus senzor de 45 grade si rar decupeaza. Nu stiu daca am facut bine cu senzorul, practic la atingerea temperaturii imi decupleaza sarcina cc de la iesirea tny ceea ce duce la scaderea impulsurilor
  1 punct
 4. Seara buna,recomand realizarea lui Donpetru,foarte buna si utila in laborator sau acasa pentru testarea montajelor! In timpul scurt de la prezentarea proiectului eu am realizat doua asemenea surse SA100 ,una pentru mine si a doua pentru colegul nostru @Ilie501.Amandoua sursele functioneaza impecabil! Va prezint cateva imagini,cu a doua sursa din timpul asamblarii.
  1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock