Sari la conținut

Tabel Lideri

 1. catapan

  catapan

  Members


  • Puncte

   1

  • Număr conținut

   39


 2. Pringles

  Pringles

  Members


  • Puncte

   1

  • Număr conținut

   63


 3. hixpp02

  hixpp02

  Members


  • Puncte

   1

  • Număr conținut

   165


 4. flomar60

  flomar60

  Editori


  • Puncte

   39

  • Număr conținut

   106


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 10/10/21 în toate secțiunile

 1. Concret, eu consider “vechi” pentru o anvelopa noua dacă are mai mult de 1 an de la data fabricației. Deci, ideal ar fi sa fie produse in anul curent, adică 2021. Săptămâna …cât mai aproape de data curenta. Retineti faptul ca materialul din care este produs anvelopa începe procesul de îmbătrânire din momentul fabricației, proces care se accelerează dacă anvelopa este expusă la diverși factori precum caldura mare, radiații, agenți chimici , etc. Chiar și faptul unde se depozitează anvelopa este foarte important. Vad multă lume circulând cu anvelope de iarna și vara, noroc ca invers nu permite legea… Puteti deduce ușor data fabricației din numerele DOT, compus din 4 cifre, adică nr. săptămânii și ultimele doua cifre a anului in care a fost produs. Numai spun ca o inspecție vizuala este musai pentru determinarea eventualelor neglijente in timpul manevrării. Mult succes și 0 incidete neplăcute cu noile anvelope!
  1 punct
 2. Revenind la leduri; Nu era mai simplu ca in dreptul fiecarui buton, deasupra lui, sa se dea o gaura mica si sa se monteze leduri punct cu grosime de 1,8mm? Iar ledurile sa fie la nivelul fetei...sa nu iasa deloc in exterior. Burghiu de 1,8mm se gaseste foarte usor. Mi se pare mult mai elegant, mult mai simplu si mai practic de facut....decat sa stai sa muncesti la acele butoane. Apesi pe buton...deasupra lui se aprinde ledul. Majoritatea amplificatoarelor straine au luminita deasupra butonului.
  1 punct
 3. Strabunicu' n-o avut nici radio si nici televizor. Si o facut 11 copii. Bunicu' o avut radio si o facut sapte copii. Tata o avut si radio si televizor si o facut trei copii. Io am internet si nu mai am timp de facut copii. Si uite-asa se termina neamu'.
  1 punct
 4. D-l gsabac a trecut la cele veșnice.... fie-i tărâna ușoară!...................................................... (informație preluată de pe forumul vecin, acolo s-a discutat ceva mai mult despre domnia-sa si alți colegi trecuți intr-o lume mai bună...)
  0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.