Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/25/2010 in File Comments

 1. 2 points
  uite de asta nu imi vine mie sa intru pe forumul vostru si prefer altele.....5 postari auzi...pai si daca eu sunt in faza de inceput si nu am ce scrie...ca inventator nu sunt...dar ca sa invat imi trebuie schemele nu...si explicatii...dar de unde...se pare ca trebuie sa incep sa bat campii si sa poluez forumul cu abureli ca sa pot downloada...halal idee...respect pentru "desteptul" care a gandit-o.
 2. 2 points
  frumoasa schema , ce lipseste din pacate este lista cu piese. am gasit schema cu piesele notate. o pot oferi celor care au nevoie. :derisive:
 3. 1 point
  Respectati toate detalile date de autor sau mai bine intrati pe forumul polonezului,acolo veti gasi unele date care in schema nu este data valoarea unei rezistenta r15 se pune prin tatonari sau in cel mai rau caz gasesti pe forum mai multe date.
 4. 1 point
  Eu am facut doua asemenea invertoare si a functionat din prima.
 5. 1 point
  Regula cu posturile e o prostie ... nu toti suntem genii care sa inventam cate un montaj iar daca reproduci un articol strain trebuie sa ai drepturi ... nu? Deci revin ... e o prostie repetata de pe site-urile cu torente sau mai stiu eu de pe unde. Duce la disconfort pentru utilizatorul acestui site si orice disconfort face utilizatorii sa revina mai greu .... REVENIM PE ACEST SITE DEOARECE FORUMURILE DE ELECTRONICA SI DIY DIN ROMANIA SUNT MOARTE. De fapt cred ca administratorii au uitat scopul initial al acestor site-uri : ACCESUL MAI USOR LA INFORMATIE. Prin urmare solicit scoatere acestei reguli si facilitarea accesului la informatie, cu atat mai mult ca fisierele nu sunt publicate de Tehnium. Cu stima, Marian Birladeanu (amator electronist)
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.