Sari la conținut

Tabel Lideri

 1. ola_nicolas

  ola_nicolas

  Editori


  • Puncte

   3

  • Număr conținut

   1763


 2. dan_e

  dan_e

  Tehnium Azi


  • Puncte

   1

  • Număr conținut

   725


 3. hixpp02

  hixpp02

  Members


  • Puncte

   1

  • Număr conținut

   165


 4. Eugen-Cristian

  Eugen-Cristian

  Members


  • Puncte

   1

  • Număr conținut

   1


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 07/19/21 în toate secțiunile

 1. Eliminand intrefierul, ai modificat complet regimul electromagnetic al transformatorului si deci regimul de comutatie al finalilor. Ai nevoie urgent de un clampmetru ca sa poti aprecia curentul pe electrod. Asa dupa cum spuneam si pe un alt topic, eu reglez aparatul cu mult peste valoarea maxima recomandata pe pachetul de electrozi. Am masurat cu clampmetrul: https://www.iareduceri.ro/reduceri/cleste-ampermetric-digital-dt266-26257?gclid=EAIaIQobChMI9YzW0afv8QIVxeN3Ch0dEAJtEAQYDCABEgKZI_D_BwE (pe care ti-l recomand - este ieftin dar isi face jobul) o valoare de aproximativ 180 A!!! pentru electrod de 2.5 mm. Nu am masurat (inca) tensiunea in gol pe invertor.
  1 punct
 2. @c_anicai: Multe felicitari pentru terminarea proiectului. Se pare ca mustrarile mele de pe topicul tau, ti-au fost de folos. In ceea ce priveste sudarea cu electrozi bazici, incearca cu polaritate inversata. Oricum ar fi, la sudarea cu electrozi bazici, materialul de sudare avand temperaturi de topire mai mari decat otelurile uzuale, si curentul trebuie sa fie mai mare. Deci daca prin inversarea polaritatii tot nu merge, atunci se pune problema unui invertor mai puternic. Din nou felicitari pentru modul de asamblare cu brida in "U" si piulite. Daca nu exista prejudecati si mai ales, daca privim lucrurile in mod pozitiv, atunci din orice putem invata.
  1 punct
 3. Iti recomand sa citesti ceva teorie specifica sudarii. Din cate stiu eu, la sudarea cu electrozi bazici se inverseaza polaritatea.
  1 punct
 4. Se poate încerca Aimp https://www.aimp.ru seamănă cu Winamp. Ca sunet Foobar2000 https://www.foobar2000.org/ - mi se pare mie cel mai bun.
  1 punct
 5. Dl. Petru, orice soft de audio e bun pentru aplicatii de acasa. chiar si profesionale. Traktor e bun daca faci DJ la diverse evenimente si esti cu ochi pe el tot timpul. In rest, si Music Bee e ok, vorba colegului de forum de mai sus. Succese maxime tuturor!
  1 punct
 6. E mult prea tarziu pentru voi... Am sa postez un proicect pentru alti constructori amatori :) Invertor digital 200A.rar
  1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.