Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 31.12.2020 în toate secțiunile

  1. Am folosit potențiometre din plastic montate pe suport din plastic iar legătura la plăcuța de alimentare a tubului am făcut-o prin fire izolate cu banda pentru fiecare potențiometru in parte dat fiind tensiunea mare.
    1 punct
  2. Bună seara tuturor. După mult timp dat fiind faptul că am fost foarte ocupat, am mai avansat puțin cu construcția osciloscopului realizând partea de alimentare cu transformator de rețea și stabilizatori cu lm7812 și lm7912. Am incercat și sursa flaybak direct de la rețea dar fiind necesare mai multe tensiuni acestea se influențează reciproc în funcție de sarcina, și nu mi-a plăcut cum se comporta in acest caz.
    1 punct
  3. @politehnica: Comunismul chinez, este un comunism bazat numai pe un partid unic. In rest, politica economica a P.C. Chinez este esential diferita de cea a regimului Gh. Gh. Dej, sau Ceausescu. Chinezii beneficiaza de incurajarea statului pentru a produce orice (inclusiv ca persoane fizice) in timp ce in Romania asa ceva era exclus inainte de '89. De altfel chiar si acum se constata o preferinta a statului Roman pentru produse de import si legi neclare si discriminatorii pentru cetatenii romani care vor sa investeasca in orice. Chinezul care isi permite, poate cumpara un utilaj de mare producti
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock