Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 13.12.2020 în toate secțiunile

  1. Un nou amp, va fi un PP, negativare automată pentru fiecare tub final în parte ultralinear cu : 4 x EL34 https://www.google.com/search?q=el34+datasheet+mullard&oq=EL34+dara&aqs=chrome.2.69i57j0i13l3j0i13i30.5955j0j7&client=ms-android-vf-ro-revc&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=3m7y-vtBEYPHVM 2X6N6P-I 2X6N2P-EV Dacă îmi dă cu virgulă anumite măsurători sau nu găsesc un traf de alimentare care să asigure curentul necesar alimentarii filamentelor.... schimb tipul tuburilor care asigură atacul finalelor. Aici este schema
    2 puncte
  2. Am o liota de tuburi 6P3C-E, 6N6P-I, 6N17B, mai am si o carcasa la care îmi este lene sa mai dau o gaura pentru un soclu noval, asa ca o sa folosesc un tub miniatura 6N17B ca etaj amplificator de semnal, acest tub va fi introdus în carcasa. Transformatorul de alimentare va fi un Hammond 302AX pe care îl am pe stoc. https://www.tube-town.net/ttstore/hammond-302ax.html Filamentele tuburilor 6N6P-I si 6N17B le alimentez in CC si le ridic potentialul filamentului fata de catod.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock