Sari la conținut

Tabel Lideri

 1. roadrunner

  roadrunner

  Tehnium Azi


  • Puncte

   3

  • Număr conținut

   2.311


 2. donpetru

  donpetru

  Root Admin


  • Puncte

   1

  • Număr conținut

   8.169


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 20.11.2020 în toate secțiunile

 1. Astazi am finalizat cablajul canalului stanga (LEFT) - foto mai jos. Urmeaza cablajul RIGHT si cel de PSU. Asa cum spuneam mai sus, in nici un caz nu se merita sa clonez vechea schema. Asa ca am inceput sa vad daca incape un MX400 (800) actualizat cu finali TO-3. Din pacate nu a incaput cum mi-as fi dorit, asa ca am creeat o varianta foarte asemanatoare cu MX800 dar cu reactie in tensiune (nu curent) tot la fel de buna si interesanta. Schema va fi disponibila gratuit tuturor celor care sunt interesati sa achizitioneze cablaje de fabrica sau contra cost la pretul de 10 Euro. Deci, schema urmeaza sa faca parte dintr-un proiect din colectia personala codificat DP0154 sau noul Fantom CX900 MK2. Oricum, o sa pregatesc si varianta MX400 (DP0141) dar mai tarziu. Deci, cablajul contine tot ce este necesar la un amplificator audio. Fata de vechiul Fantom CX900, am adaugat trei LED-uri in loc de doua LED-uri. Al treilea LED l-am pozitionat in mijlocul celor existente. Deci la final va exista un LED ALARM (PEAK), LED CHANNEL (READY) si al treilea va fi LED SIG (SIGNAL). Asadar am adaugat un LED Signal, optional. In plus, am prevazut un conector de atasare a proiectului DP0804. Si partea asta e optionala in sensul ca se va folosi daca nu se doreste utilizarea celor trei LED-uri existente pe cablaj. O sa mai revin cu detalii pe masura ce inaintez cu proiectul.
  1 punct
 2. A mai crescut - ca Fat Frumos... am adaugat interfata de tastatura (USB A) si Consola Seriala (USB B) RR
  1 punct
 3. Nu sunt sigur cum se vinde - ma uit si pun niste link-uri dupa amiaza. Eu imi construiesc unul (o varianta inbunatatita de mine care are si ethernet) sunt undeva la 80% cu schema si la 60% cu PCB-ul. Sper sa-l termin design-ul pana la sfarsitul 2020 si sa ma apuc de firmware pentru ethernet in 2021. Deocamdata e gata MCU + SDRAM +ETH +VGA (si schema si PCB) RR
  1 punct
 4. S-au mai schimbat vremurile si tehnologiile. Pagina proiectului Maximite Color 2 (https://geoffg.net/maximite.html)
  1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.