Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/09/2020 in all areas

  1. 1 point
    Acest tip de schema functioneaza si la frecvente mai ridicate, de circa 100MHz. Factorul de umplere este reglabil intr-o limita mai mica, gamele in general au raportul 10:1 si fronturile de circa 1,5nS. Sper sa il construiesc in curand si sa ii atasez un modul de frecventmetru digital. @gsabac
  2. 1 point
    Revin, doar pentru a specifica ca ordinul ANRE nu are caracter de lege. Pentru a deveni lege, el trebuia sa treaca prin parlament si sa fie indexat (in Monitorul Oficial) ca avand caracter de lege. Ordinul ANRE este o norma cu aplicabilitate interna, adica trebuie respectat doar in interiorul acelei institutii care il adopta ca norma, fara a putea fi opus in mod executoriu unui tert, oricare ar fi acesta. Cam asta reclama patronul din filmulet, atunci cand spune ca furnizorul l-a furat ca in codru. Instanta poate stabili vinovatul pe baza legilor generale (specifice contractelor comerciale) in viguare, si doar daca constata ca patronul (consumatorul) se face vinovat, va estima prejudiciul pe baza normelor interne ale furnizorului. Mirarea mea este ca desi reclama fraude, din filmulet nu rezulta ca acel antreprenor ar fi actionat in justitie furnizorul de energie electrica. Foarte probabil ca avea acolo (in cadrul firmei furnizoare) anumiti oameni, care ii erau favorabili, si ca pe langa faptul ca a fost furat de furnizor, ar fi putut iesi la iveala si alte lucruri, pe care antreprenorul nu avea interesul sa le faca publice.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.