Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/11/2020 in all areas

  1. 1 point
    Daca pensionarii au astfel de nevoi pe baza de Li-Po , stam bine la capitolul asta. Acum toata lumea vrea ieftin, aproape gratis, ca amaratii aia de chinezi le deseneaza cu creionul si ni le trimit noua.
  2. 0 points
    Problema NU este a chinezilor ci a europenilor in general si in special a Romaniei (habar nu am de ce) s-a pus embargo pe bateriile cu litiu, probabil pentru ca in China costa catva euro un acumulator iar la noi sunt preturi de cel putin 10 ori mai mari, banuiesc ca trebuie sa faca specula si firmele de pe aici, autohtone. Nu cred ca este chiar o chestie Europeana deoarece cei din Italia nu au acest embargo. Chestie politica, nu se potriveste electronica cu LIBERALISMUL, votati liberalii pentru preturi cu mult mai mari, P.S. Embargoul a aparut odata cu "Noul Guvern" asa ca nu prea sunt confuzii. Lasati electronica si faceti-va "liberali".
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.