Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/01/2019 in all areas

  1. 1 point
    @mducu, ati descoperit o comoara de proiecte, de la idee, software, PCB si realizarea finala. Am experimentat si eu pe simulatoare circuitele ADC pe 24 si 22 bit, LTC2440, MCP3551 cu intrare diferentiala, bune si pentru ampermetru si rezultatele sunt excelente, dar din pacate circuitul LTC2400 nu este in biblioteca Proteus. Este tentant mai ales pentru un voltmetru, deoarece are o intrare nediferentiala, intre +Vin si masa si toate circuitele prezentate costa peste 50 lei la firma. @gsabac
  2. 1 point
    Salut, eu vara aceasta am folosit cu brio PBH2100RE, la trasee pentru instalatia electrica. Este drept ca face parte din categoria "Power tools for DIY Enthusiasts" dar la mine atat pe percutie cat si pe gaurire a functionat ireprosabil fara a da semne de oboseala. La beton armat, pentru a nu face prea mult zgomot, traseele le-am conturat intai cu flexul cu disc diamantat, apoi am venit cu rotopercutorul. PBH2100RE ca pret este undeva un jurul valorii de 100 €. Confirm ca produsele Bosch sunt de calitate superioara atat cele semi-profesionale cat si cele profesionale. Cateva poze cu produsul meu in lucru:
  3. 1 point
    Tot ca sursa de inspiratie recomand si :Scullcom-millivolt-meter
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.