Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/08/2019 in all areas

  1. 1 point
    Am folosit 2SC3117 si merge! Cam asa arata montajele.
  2. 1 point
    Asa cum v-am obisnuit si cu alte oferte Tehnium Azi, pana la data de 15 iunie 2019, pentru orice cablaj DP0810 achizitionat veti primi un cablaj nou in plus gratuit. La peste 3 bucati cumparate transport gratuit cu Posta Romana pe teritoriul Romaniei.
  3. 1 point
    Catolicii (mă refer mai ales la papa) doresc această unire dar să rămînă cu abaterile lor doctrinare şi noi să ne dăm după ei. Diferenţele dintre noi (ortococşii) şi ei (catolicii) sunt foarte mari chiar mai mari decît între ortodocşi şi protestanţi. Lucrul cel mai greu de depăşit este primatul papal, noi o numim "panerezia". A te numi pe tine locţiitorul (vicarul) lui Hristos e cea mai mare erezie. Cel care vrea să-i ia locul este anticristul şi care la sfîrşitul vremurilor va veni să înşele lumea . Al doilea e faptul că îşi intemeiază (catolicii) biserica pe Petru şi nu pe Hristos. Biserica e întemeiată (nevăzut) pe cruce de Hristos prin jertfa Sa iar văzut la Cincizeciime prin ogorîrea Sfântului Duh în chip de limbi de foc. Al treilea lucru e erezia "filioque" adică spun catolicii că Sfântul Duh purcede şi de la Tatăl şi de la Fiul . În Evanghelii însuşi Mântuitorul spune că Sfântul Duh purcede de la Tatăl. Şi aşa catolicii au stricat şi Sfînta Treime. Şi sunt multe alte în care diferim total de exemplu la Sfînta Liturghie noi avem Epicleza adică rugăciunea de chemare a Sfântului Duh pentru a sfinţi şi a preface pîinea şi vinul în trupul şi săngele Mîntuitorului iar catolicii nu au această rugăciune . Pîinea de împărtăşanie la noi e dospită şi reprezintă pîinea Noului Legămînt iar la catolici e nedospită. Practic mai multe ne despart decît ne unesc. Dar sunt vicleni catolicii şi încearcă o unire de faţadă doar exterioară în care să conteze doar forma şi nu conţinutul care este esenţial în credinţă. Vizita papei mie îmi aduce aminte de vizitele lui Ceauşescu de prin anii 70-80. Seamănă aceste vizite ca două picături de apă, tot aşa discursuri care nu spun nimic folosind un limbaj de lemn şi la care vin mulţi gură-cască să-l vadă pe papa în "batmobilui" său.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.