Sari la conținut

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 30.12.2018 în toate secțiunile

  1. 1 punct
    Lista articolelor din colectia Tehnium.xls Incearca sa cauti in fisierul xls atasat mai sus. Dupa ce gasesti titlul care te intereseaza, cauta fisierul pdf al revistei respective. Corect este intr-una.
  2. 1 punct
    Criss, nu te lamenta! Cand eram student sa stii ca nu-mi piermiteam sa cumpar toate kiturile din magazin. Daca cumparam unul pe an! Celelalte (adica vreo 20), le faceam prin metode traditionale. Si cum e criza acum, mai mult ca sigur studentii de prin UPB, in special, le fac tot traditional. De asta cred eu ca e buna ideea unei colectii cu cablaje DIY, iei folia PNP, treci la treaba si ai cablajul. Dane, nu cred ca ies exact de doua ori mai ieftine, dar chiar anul asta am facut un montaj simplu pentru cineva si vreau sa-ti spun ca, daca le cumparam din magazin ma costa 120lei (2 bucati), pe cand cu 65 de lei si ceva munca (am pierdut o zi), le-am facut pe amandoua. Sa stii ca diferenta asta conteaza, chiar si pentru un bugetar, nu mai zic studentii sau elevii. Acum, se merita sa faci kituri foarte ieftine, care se vind cu max. 20...30lei/buc. Daca le faci prea scumpe, stai mult si bine cu ele pe raft (in RO). Pentru colectie: o sursa SMPS pentru audio cu posibilitati de alim. la 12VDC si 230VAC.
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.