Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/30/2018 in all areas

  1. 1 point
    Lista articolelor din colectia Tehnium.xls Incearca sa cauti in fisierul xls atasat mai sus. Dupa ce gasesti titlul care te intereseaza, cauta fisierul pdf al revistei respective. Corect este intr-una.
  2. 1 point
    Criss, nu te lamenta! Cand eram student sa stii ca nu-mi piermiteam sa cumpar toate kiturile din magazin. Daca cumparam unul pe an! Celelalte (adica vreo 20), le faceam prin metode traditionale. Si cum e criza acum, mai mult ca sigur studentii de prin UPB, in special, le fac tot traditional. De asta cred eu ca e buna ideea unei colectii cu cablaje DIY, iei folia PNP, treci la treaba si ai cablajul. Dane, nu cred ca ies exact de doua ori mai ieftine, dar chiar anul asta am facut un montaj simplu pentru cineva si vreau sa-ti spun ca, daca le cumparam din magazin ma costa 120lei (2 bucati), pe cand cu 65 de lei si ceva munca (am pierdut o zi), le-am facut pe amandoua. Sa stii ca diferenta asta conteaza, chiar si pentru un bugetar, nu mai zic studentii sau elevii. Acum, se merita sa faci kituri foarte ieftine, care se vind cu max. 20...30lei/buc. Daca le faci prea scumpe, stai mult si bine cu ele pe raft (in RO). Pentru colectie: o sursa SMPS pentru audio cu posibilitati de alim. la 12VDC si 230VAC.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.