Sari la conținut

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 02.12.2018 în toate secțiunile

  1. 2 puncte
    Buna ziua Daca se mai face comada de pcb-uri av400 ma inscriu si eu la un pachet ca cel pezenta anul trecut in decembrie
  2. 1 punct
    Iar ati inteles gresit... eu nu ma adresez numai unor incepatori. Si in al doilea rand, kituri D.I.Y asemenea celui de pe ebay exemplificat de mine in unul din topicele forumului, e un kit pentru incepatori care au cateva kituri la activ mai simple asamblate.
  3. 1 punct
    Tot regretabil este faptul ca recomand topice (subiecte) care nu sunt parcurse si intelese in totalitate de utilizatori iar dupa aceea apar afirmatii de genul, citez: Daca o sa recititi topicul la care am facut referire si o sa intelegeti modificarile facute, o sa vedeti ca un banal kit chinezesc de doi lei se poate transforma in ceva care poate sa mearga "cum trebuie".
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.