Sari la conținut

Letcon cu probleme

Mihai3

Postări Recomandate

Am un letcon la care varful nu topeste ci laturile acestuia.

Am schimbat varful cu unul nou dar problema e aceeasi.

Letconul e unul cu incalzire rapida, are un buton pe care daca apesi se incalzeste.

Oricum se incalzeste si daca il bag numai in priza.

Am trimis si o imagine pe care am schitat partea care topeste si cea care nu topeste.

post-1281-1211702896_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am schimbat varful cu unul nou dar problema e aceeasi.

Apropo, ati slefuit varful letconului ?

Ati schimbat varful letconului dar l-ati schimbat cu un alt varf dar de aceeasi calitate. Din aceasta cauza problema persista. Aceasta problema se intalneste cu precadere la letconurile ieftine de 5-7 lei bucata.

Un varf de letcon bun ajunge cam vreo 50lei bucata. Recomandarea mea este sa incercati sa va cumparati un letcon Weller sau o statie de lipit termostatata la vreo 200-300lei bucata. Stiu ca este scump dar daca tot ati vrut sa faceti lipituri cu letconul atunci ar fi bine sa cumparati ceva de calitate. In al doilea rand, orice lipitura buna nu se realizeaza numai cu un letcon ci si cu fludor corespunzator sau de calitate. Deci trebuie sa tineti cont de ambele aspecte pentru ca altfel efortul e in zadar.

Link spre comentariu

Varful nu l-am slefuit, fludor folosesc de 1mm

Nu imi permit statie de lipit, totusi.

Mai am o intrebare: fumul care se degaja cand lucrez cu letconul e periculos, adica pot pati ceva daca lucrez cam o ora de zi?

Link spre comentariu

Varful nu l-am slefuit, fludor folosesc de 1mm

Daca este cromat,nu retine cositorul,daca nu este cromat,probabil se incalzest prea tare.

fumul care se degaja cand lucrez cu letconul e periculos, adica pot pati ceva daca lucrez cam o ora de zi?

Deranjant este,daca este si in cantitate mare,dar eu lucrez in general cu mult colofoniu(sacaz),nu doar cu cel continut de fludor de 41 de ani,am probleme respiratorii de la fumat,nu de la fumul de colofoniu.

Link spre comentariu

Fumul produs de letcon cand intra in contact cu fludorul este identic cu cel al sacazului, deoarece fludorul contine sacaz. Fludorul in sine nu degaja fum, ci sacazul din compozitia sa. Si acest fum, in cantitati mici, nu este periculos.

Link spre comentariu

cred..cel clasic o fi ala in carcasa de plastic care cand se inchige varful letconului se incalzeste si manerul de plastic al lui.. urasc asta... asa ca, mai bine un letcon cu maner .....ceramic, parca ii spune sau spunea, nu ? boredom.gif prankster.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock