Sari la conținut

The best of the best !

Barbos Radu

Postări Recomandate

Problema "cel mai bun/cel mai prost" este foarte relativa. De exemplu, eu daca am invatat sa lucrez pe Orcad am tendinta sa compar toate softurile cu acesta, iar comparatia nu va fi una obiectiva. Fiecare soft are plusuri si minusuri, Orcad-ul de exemplu poate sa faca orice mai ales pe partea de proiectare cablaj. Minisul ar fi faptul ca acest aspect il face mai greoi pt. neinitiati, manualele de utilizare au sute de pagini.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...

ca veni vorba de orcad..am downloadat si eu versiunea demo si nu reusesc nici macar sa plasez o piesa si ma refer la pcb..ca obisnuiesc sa fac singur proiectiile pe calculator ..nu sa fac schema si sa las calculatorul sa o faca pt mine ca de cate ori am incerca nu mi-a placut ce a facut calculatorul..deci dak ma poti ajuta catusi de putin ..macar sa prind cateva idei ar fi super ok

Link spre comentariu

Eu va recomand sa incercati Ultiboard. Cel mai sugestiv, simplu, complet program de proiectare PCB. Va spun lucru asta deoarece am incercat aproape toate programele din link-ul prezentat in postul nr.1

Link spre comentariu

ehe baieti, cu cat softul e mai bun cu atat e mai complicat, ca are autorouter si autoplacer nu valoreaza nimic daca nu stii cum sa le folosesti. cand esti pe 10 straturi nu prea mai merge cu mana ca te pensioneaza patronu pana faci placa. La scule grele trebe training nu mai tine cu cititm prin helpuri.

R.

PS Dupa ce m-am mai uitat peste lista inca o data

1. Pads (de la Mentor Graphics)

2. Orcad (de la Cadence)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock