Sari la conținut

rezistenta ec cu leduri

andreislbz

Postări Recomandate

ce rezistenta trebuie sa pun la un bec cu leduri care isi schimba culoarea pentru a-l face sa schimbe culoarea mai lent? becul se alimenteaza la 220 si are 1W

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dvs. aveti un bec intermitent cu LED-uri in doua culori sau... ? Mai veniti va rog cu detalii ? S-ar putea sa nu fie un simplu...bec !!! scratchchin.gif

O imagine cu "becul" ne-ar fi foarte folositoare, asta ca sa ne lamurim!!! Dupa aceea gasim solutii.

Link spre comentariu

"becul" e un tip de "bec" care isi schimba culoarea in timpul functionarii. Cel putin asa cred, din ce am vazut pe la magazine. Arata ca un bec aproape normal, doar ca are balonul turtit usor si e alb. Despre principiun de functionare nu va pot da detalii, deoarece nu am avut ocazia sa aflu ceva despre ele.

Link spre comentariu

Dar care crezi ca e motivul ptr. care isi schimba culoarea?

Doar daca nu are ceva materiale speciale,sau ceva electronica in interior.

Deci nu cred ca e un bec "aproape normal".

P.S.

Cat de des isi schimba culoarea? Cate culori are?

Link spre comentariu

Dar care crezi ca e motivul ptr. care isi schimba culoarea?

Doar daca nu are ceva materiale speciale,sau ceva electronica in interior.

Deci nu cred ca e un bec "aproape normal".

P.S.

Cat de des isi schimba culoarea? Cate culori are?

E facut sa isi schimbe culorile. Are 6 culori pe care le schimba la interval de 0,5 secunde si are o placuta cu niste piese in interior dar nu se poate desface, e turnat. Am pus o poza.

post-1140-1210194592_thumb.jpg

Link spre comentariu

E facut sa isi schimbe culorile. Are 6 culori pe care le schimba la interval de 0,5 secunde si are o placuta cu niste piese in interior dar nu se poate desface, e turnat. Am pus o poza.

Tinand cont si de faptul ca nu puteti avea acces la placuta, atunci nu se va putea schimba durata de afisare sau iluminare a culorilor. Nu va ramane altceva de facut decat sa cautati alt "bec". Totusi, nu ne-ati spus unde folositi acest "bec" ? Poate gasim un echivalent aplicatiei unde il folositi, spre ex. "o aplicatie numai cu LED-uri".

Link spre comentariu

E diferit de becul pe care l-am vazut. Probabil dl. andreislbz il foloseste la iluminat incaperile, pentru o atmosfera placut. Aceasta e cam singura posibilitate de a utiliza aceste becuri.

Link spre comentariu

Tinand cont si de faptul ca nu puteti avea acces la placuta, atunci nu se va putea schimba durata de afisare sau iluminare a culorilor. Nu va ramane altceva de facut decat sa cautati alt "bec". Totusi, nu ne-ati spus unde folositi acest "bec" ? Poate gasim un echivalent aplicatiei unde il folositi, spre ex. "o aplicatie numai cu LED-uri".

becul e folosit doar pentru luminat. o sa le pun in serie, altceva nu se poate face

Link spre comentariu

Din pacate nu ?

Nu prea am inteles care e treaba cu conectarea in serie, dar ma rog...!!! scratchchin.gif

pai la magazin erau puse 3 becuri din acelasi model si lumina se schimba mult mai lent dintr-o culoare in alta. puteau fi puse ori in serie ori poate le alimentau de la o tensiune mai slaba. trebuie sa merg sa intreb

Link spre comentariu

la magazin erau puse 3 becuri din acelasi model si lumina se schimba mult mai lent dintr-o culoare in alta.

Poate la o functionare mai indelungata,caldura acumulata sa duca la schimbarea mai lenta.

Link spre comentariu

• 8 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock