Sari la conținut

Cablaj amplificator audio QSC.

releu

Postări Recomandate

Ma intereseaza daca aveti un cablaj de amplificare de la amplificatoare audio QSC (de exemplu RMX cu 8 finali pe canal). Mi-a spus cineva ca sunt mai speciale ca constructie. Am un vechi amic din localitate care ar dori sa incerce o astfel de schema dar nu are cablaj. Mai tarziu poate il fac sa se inscrie si pe forum

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 31
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai tarziu poate il fac sa se inscrie si pe forum.

:roll: releu, cred ca ai exagerat cu expresia asta!!!

Referitor la QSC-ul ala pot sa-ti spun ca firma QSC pe site-ul lor pune la dispozitie contra cost manualele de service unde ai sa gasesti si cablajul amplificatorului RMX care te intereseaza. Te poti inspira dupa acel cablaj si dupa aceea poti realiza unul potrivit cerintelor tale.

Link spre comentariu

Referitor la QSC-ul ala pot sa-ti spun ca firma QSC pe site-ul lor pune la dispozitie contra cost manualele de service unde ai sa gasesti si cablajul amplificatorului RMX care te intereseaza.

Asta stiam si eu dar ma gandeam poate...poate. Multumesc de intentie.

Link spre comentariu

@alex: ba da, se poate. insa nu cred ca le va pica bine celor de la QSC sa gaseasca cu o simpla cautare pe Google schema unora dintre amplificatoarele lor distribuite gratuit, in timp ce ei incearca sa scoata bani.

Link spre comentariu

Atat timp cat un produs nu este protejat de un brevet sau ceva echivalent, nu poti sa ai pretentia sa nu fie copiat. E ca si cum as cumpara un kit de la a**********, as modifica putin cablajul, as vinde mai departe si as avea pretentia ca produsul e ceva nou si nu e permisa copierea lui.

Poate unii isi amintesc, anul trecut era pe site-ul www.sound.westhost.com o rubrica " hall of shame " unde erau relatate niste cazuri in care unii luasera ( gratuit ) de pe site-ul lor scheme, PCB-uri,etc si le vindeau pe e-bay. N-a fost frumos ce-au facut baietii aia, dar nici ilegal.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

daca te intereseaza am eu cablaje de qsc rmx copii aproximative dupa acest model cu 1,2,3,4 perechi de finali te pot ajuta cu schema pozitionarea componentelor etc

Link spre comentariu

schmele pot sa ti le trimit nu ma deranjeaza dar eu am inteles de la tine ca vrei cablaje

nyx, daca poti sa-mi trimiti si schemele si cablajele ar fi perfect. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock