Sari la conținut

CUMPAR MICROPROCESOR - uP -

Barbos Radu

Postări Recomandate

Doresc sa cumpar la un pret cat de cat acceptabil un uP cu socket 478 la macar400 MHz care aveti unul si nu il mai folositi poate il vindeti la un pret mai mic !

Multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator paulvanorton

soclu 478(mai exista unul cu acelasi numar de pini si anume socket P;incompatibil cu socket 478) a fost creat pentru intel pentium 4 sau celeroane.

frecventa cuprinsa intre 1.4 pana la 3.4Ghz.

in aceasta gama se incadreaza Intel Pentium4,Celeron,Celeron D sau Intel Pentium Extrem Edition.

asigurati-va ca este acest tip de soclu si nu altul.

Link spre comentariu

soclu 478(mai exista unul cu acelasi numar de pini si anume socket P;incompatibil cu socket 478) a fost creat pentru intel pentium 4 sau celeroane.

frecventa cuprinsa intre 1.4 pana la 3.4Ghz.

in aceasta gama se incadreaza Intel Pentium4,Celeron,Celeron D sau Intel Pentium Extrem Edition.

asigurati-va ca este acest tip de soclu si nu altul.

Am sa ma interesez , va multumesc mult

Link spre comentariu

Am eu procesor sk478 1,8ghz 65ron

Domnule ardeleanu bogdan as fii interesat , dar vreau sa stiu daca : e overcloackat ; nou sau vechi ; functional ori cu probleme ?

Nu il dati vorbim pe P.M.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock