Sari la conținut

Formatul audio *.aac

Barbos Radu

Postări Recomandate

Am convertit un Mp3 in aac dar mis tare curios daca va fii "citit" de catre un player de camera sau de masina ca la computer . . . logic ca il va reda cu codecul adecvat ! Voi ce spuneti ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiu, formatul aac este recunoscut de telefoanele mobile (nu toate modelele). DVDPlayerele s-ar putea sa-l recunoasca deoarece este sursa audio a unui fisier MPEG2 - format DVDVideo - dar playerele de masina, cred ca nu il va recunoaste!!!

Link spre comentariu

Din cate stiu, formatul aac este recunoscut de telefoanele mobile (nu toate modelele). DVDPlayerele s-ar putea sa-l recunoasca deoarece este sursa audio a unui fisier MPEG2 - format DVDVideo - dar playerele de masina, cred ca nu il va recunoaste!!!

Aha ! Merci mult ! Dar oare se mai poate converti un *.Mp3 inapoi in *.cda dupa ce a fost covertit din *.cda in *.Mp3 ?

*.cda = Compact Disc Audio

Link spre comentariu

DVD-ul standalone nu stiu daca iti va recunoaste formatul AAC.

Cred ca trebuie sa aiba pe partea frontala sigla cu MP4/Nero Digital,doar atunci.

Eu am convertit niste MP3 in AAC si din doua DVD-uri standalone pe care le am ,nici unul nu-mi recunoaste formatul AAC.

Sa incerce si altcineva sa redea format audio AAC pe DVD standalone sa vedem rezultatele.

P.S.

AAC este standardizat de catre MPEG ( Moving Pictures Experts Group),dar nu am intalnit acest format in fisierele unui film MPEG2.

Am incercat de exemplu cu DVD Lab sa includ intr-un film,ca parte audio,sau background music,un fisier audio AAC dar nici nu ma lasa sa il incarc.

Deci nu stiu cat de des este intalnit intr-un film ,format MPEG2, formatul AAC.

Eventual trebuie incercat cu Nero 7,ptr. ca la extensia fisierului audio la mine spune:

NeroShowTime.Files7.aac

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock