Sari la conținut

amplificator fet200

marius_med

Postări Recomandate

Vreau sa realizez amplificatorul intitulat fet200 (produs de psc_audio) si mi-ar fi de mare ajutor un cablaj. L-as putea crea si eu dar necesita mult timp (in cazul meu) si mi-ar fi mai usor daca este gata facut ...

Multumesc

post-985-1209749644_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 65
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

"gata facut", din cate cunosc si nu cred ca ma insel, doar producatorul (autorul schemei) are cablajul. Cum reclama nu putem face sau alte amanunte vis-a-vis de acest produs nu putem da, pt. ca nu l-am conceput, orice alt comentariu este de prisos. De aceea, consider necesar sa las acest topic deschis o perioada, in speranta in care, poate chiar producatorul va posta cablajul, daca nu (asta cred ca dupa vreo 48 de ore) am sa inchid acest topic.

Multumesc de intelegere.

LATER EDIT: Ar mai fi varianta sa realizati dvs. prin forte proprii cablajul iar noi sa-l verificam. Succes.

Link spre comentariu

slabe sanse mariuse sa posteze firma PSC acest cablaj!!!!!!!! :a8:

Deci, ramane sa-l faci tu, te mai ajutam noi daca ai gresit pe undeva dar....atat. Apropo, poti sa te iei dupa dispunerea componentelor de pe kitul lor, chiar daca e dublu placat poti sa o scoti la capat.

Nu stiu de ce de la o vreme cei care posteaza pe forum au impresia ca este cineva aici care realizeaza cablaje la comanda. Dupa ce primesc ""consultanta" gratis, alti nici macar nu spun "MERSI", dar mai vreau, daca se poate, si cablaje gata facute...mai sa fie!!!! Rusine!! Puneti mai baieti capul la contributie. Eu ca si alti mai batrani, membri pe acest forum, ne-am straduit si am facut poate si de trei ori acelasi montaj ca sa iasa bine si pe vremea aia, adica acum vreo 10 ani in urma si mai mult, nu era net, reviste de electronica erau - Tehnium parca - dar daca le scriai ca ai o nelamurire trebuie sa astepti si jumate de an pana sa-ti dea raspunsul. Pana atunci, nu de multe ori, rezolvam eu misterul dar ma chinuiam, cu hartie milimetrica, cu hartie de caiet de matematica si desenam, mai citeam si reuseam...dar trebuie sa avem ambitie si sa perseveram si sa nu asteptam de la alti sa ne dea totul de-a gata. :h6: :biggrin:

Link spre comentariu

Nu stiu de ce de la o vreme cei care posteaza pe forum au impresia ca este cineva aici care realizeaza cablaje la comanda. Dupa ce primesc ""consultanta" gratis, alti nici macar nu spun "MERSI", dar mai vreau, daca se poate, si cablaje gata facute...mai sa fie!!!! Rusine!! Puneti mai baieti capul la contributie. Eu ca si alti mai batrani, membri pe acest forum, ne-am straduit si am facut poate si de trei ori acelasi montaj ca sa iasa bine si pe vremea aia, adica acum vreo 10 ani in urma si mai mult, nu era net, reviste de electronica erau - Tehnium parca - dar daca le scriai ca ai o nelamurire trebuie sa astepti si jumate de an pana sa-ti dea raspunsul. Pana atunci, nu de multe ori, rezolvam eu misterul dar ma chinuiam, cu hartie milimetrica, cu hartie de caiet de matematica si desenam, mai citeam si reuseam...dar trebuie sa avem ambitie si sa perseveram si sa nu asteptam de la alti sa ne dea totul de-a gata. :h6: rolleyes.gif

Imi cer scuze daca v-ati simtit ofensat, dar ideea e ca nu doream ca cineva asemnei dumneavoastra sa il construiasca pentru mine sau chiar pentru altii.Daca doream asa ceva spuneam de la inceput ca vreau ca cineva sa-mi construiasca cablajul.Speram ca cineva sa aiba kitul cumparat sau sa fi construit si el acest amplificator si sa posteze o poza cu cablajul........nici decum sa mi-l dea gata "corodat si gaurit"...

Am precizat ca mi-ar lua mult pana l-as realiza, nu ca imi e imposibil sau ca nu vreau......

Iar treaba cu vremurile de demult a cam apus si nu suntem noi de vina pentru nostalgia altora.....asta este, acum sunt alte timpuri cu alte posibilitati

Multumesc pentru ajutor

Link spre comentariu

Ce e drept e drept , nu putem tot timpul astepta sa ne cada din pom ! Problema cu greul de "pe vremuri" ce-i drept iar nu e problema generatiei actuale si nici a celei trecute , tehnologia a avansat , Ceasca a cazut acum avem de toate ! ATENTIE insa faptul ca avem de toate nu inseamna ca e super bine si are doar parti pozitive !

Sfatul meu este sa va chinuiti sa il faceti Dumneavoastra si apoi sa va faliti ( mandriti ) !

Link spre comentariu

Sfatul meu este sa va chinuiti sa il faceti Dumneavoastra si apoi sa va faliti ( mandriti ) !

Pana la urma o sa ma apuc sa il construiesc eu caci se pare ca nu am alta solutie si sper sa termin cat mai repede cablajul pentru al posta pentru o eventuala verificare din partea dumneavoastra (a celor mai experimentati si binevoitori de pe forum). La chestia cu mandria si fala ma voi mai gandi......dar nu ma caracterizeaza

Multumesc frumos pentru sfaturi

Link spre comentariu

Gata.....l-am construit !!! Acum astept parerile si sfaturile dumneavoastra unsure.gif

LATER EDIT ADMIN: Va rog sa mai upload-ati inca o data doar PCB-ul realizat. Imi cer scuze pt. eroare aparuta

Link spre comentariu

misto cablajul mariuse, cu ce metoda te gandesti sa-l faci ??? cu folie sau simplu trasezi cu carioca ??? apropo, ce dimensiuni are cablajul ?

Link spre comentariu

misto cablajul mariuse, cu ce metoda te gandesti sa-l faci ??? cu folie sau simplu trasezi cu carioca ??? apropo, ce dimensiuni are cablajul ?

dimensiuni 140x65 mm si il voi aplica pe placuta la un centru de copiatoare unde se fac si chestii din astea ..... care cred ca folosesc metoda print-ului pe hartie foto, apoi o presa termica .............(15 RON un A4 de cablaj......cred ca merita)

De aratos e aratos cablajul facut de mine tongue.gif dar nu sunt sigur ca e si bine realizat .........deci ?

Link spre comentariu

am vazut ca traseul de masa e bun, chiar daca era parca mai bine sa-l fi facut mai lat dar merge si asa. In rest, la traseele de semnal nu m-am uitat dar daca ai respectat schema cu atentie atunci totul e perfect, dai bataie si sa vedem rez. practice ..pozitve!!!!! :n5:

Link spre comentariu

scuze daca sunt pisalog......dar nu sunt sigur pe trasele din zonele marcate

Cred ca traseele acestea, sunt cam lungi.Zonele marcate de Dvs.nu au erori.M a descurc greu cu desenele Dvs.locul unde sun rezistentele,pot acoperii trasee si astfel sa percep eronat,in Express PCB,sunt mai usor de urmarit,vedeti exemplu.

post-9-1210620291_thumb.jpg

post-9-1210621207_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cred ca traseele acestea, sunt cam lungi.

Are ceva daca raman asa mai lungi?

Zonele marcate de Dvs.nu au erori.M a descurc greu cu desenele Dvs.locul unde sun rezistentele,pot acoperii trasee si astfel sa percep eronat,in Express PCB,sunt mai usor de urmarit,vedeti exemplu.

Imi cer scuze pentru acest neajuns, insa imi place sa lucrez in programul asta (cidess), asta si pentru ca m-am obisnuit cu el. Voi posta si o imagine fara numele componentelor ...

Si inca o nelamurire: sunt corecte ambele abordari conform schemei in imaginea pe care o postez? (adica R3 sa vina la masa in alta parte a circuitului, iar R2 tot la masa in partea opusa fara a fi unite R2 cu R3 ???)

Multumesc mult pentru ajutor si pentru sfaturi

post-985-1210657906_thumb.jpg

post-985-1210658541_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock