Sari la conținut

pareri despre cablaj

marius_med

Postări Recomandate

Chiar ai sa poti trece printre pinii lui TL074 3 trasee ?

Intre cele doua serii de pini este o distanta de doar 8 milimetrii.

Revine cam 1 mm de traseu si 1mm spatiu intre trasee.

Iti trebuie precizie cam mare de executie, nu?

Cum te-ai gandit sa materializezi cablajul?(transfer toner,foto,etc)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar ai sa poti trece printre pinii lui TL074 3 trasee ?

Intre cele doua serii de pini este o distanta de doar 8 milimetrii.

Revine cam 1 mm de traseu si 1mm spatiu intre trasee.

Iti trebuie precizie cam mare de executie, nu?

Cum te-ai gandit sa materializezi cablajul?(transfer toner,foto,etc)

Eu sunt din Brasov si e aici un centru de copiere care realizeaza si cablaje. Cred ca folosesc hartie foto, dar cablajele ies impecabil si pentru 15 ron pt un A4 cred ca merita. Merg doar cu placuta si cablajul in format electronic si de restul se ocupa ei, eu nu mai trebuie decat sa il bag la decuprat. Poate pare un pic mai costisitor dar cred ca merita.

Link spre comentariu

Unde este acest centru?In ce format(program) tebuie facut desenul?

1. Centrul de copiere este situat vis-a-vis la teatrul dramatic, in incinta anticariatului (spre magazinul Universal-Star-) si firma se numeste "Estico". Eu am mers cu cablaj prelucrat in corel, dar aveam si o varianta pdf. Cred accepta si alte formate, deoarece mai erau persoane care doreau sa imprime cablaj care era facut si cu alte programe, darcel mai sigur este sa intrebati acolo.

2.deci credeti ca acest cablaj realizat de mine e ok? (traseele de masa si cele de alimentare ale circuitelor?)

Link spre comentariu

1. Centrul de copiere este situat vis-a-vis la teatrul dramatic, in incinta anticariatului (spre magazinul Universal-Star-) si firma se numeste "Estico".

Multumesc.

2.deci credeti ca acest cablaj realizat de mine e ok? (traseele de masa si cele de alimentare ale circuitelor?)

Eu n-am verificat,poate azi.Dar Dvs. aveti piesele fizic si ati verificat cotele intre pini?

Link spre comentariu

Dar Dvs. aveti piesele fizic si ati verificat cotele intre pini?

nu am inca toate piesele fizic dar programul in care am facut cablajul imi ofera cote 1:1. Am mai lucrat cu el si nu am intampinat probleme la plantarea pieselor.

Multumesc mult pentru ajutor

Link spre comentariu

Am desenat si eu un cablaj la schema unui corector de ton si vreau si eu sa stiu daca l-am facut cum trebuie, mai ales ca nu prea am experienta in realizarea lor. Deci, ce spuneti?

Dl.marius_med, sa inteleg ca este vorba de aceeasi schema de corector pe baza careia ati realizat o prima versiune de cablaj imprimat intr-un topic prezentat tot in aceasta sectiune (nr. Intrebarile incepatorilor). Ma refer la topicul "masa unui cablaj". Asa este ? Oricum, daca da, cablajul acesta este mult mai reusit chiar daca aveti trei trasee sub capsula TL074. Acest mod de trasare nu este gresit dar trebuie sa aveti in vedere ca nici unul din aceste trasee sa nu fie de alimentare sau de masa, pt. ca nu este bine.

O indicatie: Atunci cand realizati cablaje imprimate care cuprind circuite integrate, realizati sub capsula integratului doua trasee: unul de masa (pista de 1,9mm latime) si unul de alimentare (tipic 1,27mm latime). Traseele de semnal faceti tot posibilul sa se situeze in jurul capsulei integratului. Metoda care ati adoptat-o dvs. este si ea buna dar numai cu conditia ca sub capsula integratului sa nu fie si trasee de semnal pe langa cele de alimentare.

Link spre comentariu

Dl.marius_med, sa inteleg ca este vorba de aceeasi schema de corector pe baza careia ati realizat o prima versiune de cablaj imprimat intr-un topic prezentat tot in aceasta sectiune (nr. Intrebarile incepatorilor). Ma refer la topicul "masa unui cablaj". Asa este ?

Da asa este si am creat noul topic cu cablajul doarece ma intereseaza acum doar stict parerile cu privire la acesta.

-sub capsula circuitului integrat nu am trasee de masa si nici de alimentare, ci doar trasee de semnal

Mutumesc mult pentru sfaturi

Link spre comentariu

• 1 month later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock