Sari la conținut

Timp de preocesare prea mare

adry

Postări Recomandate

Cum as putea reduce timpul de preocesare al unui film creat in Adobe After Effects. O problema este caa am RAM-ul de 512 MB, dar fara a apela la modificari de hardware...

Ii ia cam 1 ora si 30 min-4 ore 30 min pentru 2 minute de film. Desigur sunt pline de efecte dar totusi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Convertirea unui film ia ceva timp si fara efecte.

Asa ca nu ma mir ca efectele iau ceva timp.

Nu ai ce sa faci fara interwentii hardware.

Trebuie procesor foarte bun ca sa reduci timpul.

Poate fi si programul sau woindows-ul putin cu probleme de registrii.

Reinstaleaza programul si compara timpii,eventual si windows-ul daca ai rabdare (nervi).

Succes.

P.S. Nu cunosc programul,poate ai facut ceva setari care forteaza programul.

Link spre comentariu

Ca sa poti converti un film repede iti trebuie un PIV la vreo 3GHz single core sau un Core Duo la vreo 2...2,5Ghz cu cel putin 1Gb DDRAM pe 800Mhz. Altfel, poti sa ai si cel mai performant soft, daca nu ai suport Hardware serios, nu faci nimic.

Link spre comentariu

Programul nu e de vina, nu l-am fortat, ci i-am dat ceva foarte simplu, dar cred ca ii da dureri de cam metoda cum am facut-o. Oricum nu l-am fortat prea tare. Nu e de memorie sau de altele, ce ma enerveaza e ca Managerul de activitati imi spune cand am mai multe preograme deschise ca suporta pana la 900 MB destul de bine (observatie practica, nu spune el, doar mi-a aratat). Ma enerveaza faptul ca atunci cand ii dau sa proceseze, procesorul rar urca peste 15% si RAM-ul sta pe la 200MB. Ma enerveaza ca nu foloseste toata puterea calculatorului.

Link spre comentariu

Si conversia si efectele au la baza analiza materialului.

De ex. la mine,cand vreau sa convertesc un material .avi in format.mpeg rata de utilizare a procesorului imi sare de la aproape nimic% la100%.

La procesarea efectelor,analiza materialului,nu ar' fi normal sa ocupe mult procesorul?

Eu am un procesor de 1,6 GHz si 1,25 Giga RAM.

Tie iti consuma asa putin din procesor?

post-5-1209321130_thumb.jpg

post-5-1209321143_thumb.jpg

Link spre comentariu

E cam pe la graficul din prima imagine. Si nu ma intelegati gresit prin "efecte". Ele sunt tranzitii, dar si efecte speciale, precum filtre, animatii 3D si alte chestii complexe, nu doar ceva simplu. Dar totusi, ce i-am dat sa face e mai simplu decat alte lucruri mult mai complexe pe care le-a facut softul in timp mai scurt.

Link spre comentariu

Primul printscreen este la momentul cand nu lucreaza softul de conversie .avi ->.mpeg

Al doilea printscreen este facut in timpul procesarii/conversiei.

Dupa cum se vede, mie imi utilizeaza 100% procesorul.

Incearca sa-ti reinstaezi programul.

Nu merg si alte aplicatii mai lent decat odinioara?

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Am descoperit problema. Aveam un film de 15 minute si il imparteam in vreo 70 de bucati. Bucatile separat le lucreaza mai repede. Probabil ca am obosit softul cu taiatul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock