Sari la conținut

Un nou MOD instalat: varsta membrului forumului

donpetru

Postări Recomandate

De curand am instalat un nou MOD unde, in fiecare post din topic, in coltul din stanga de langa bara de warn, puteti vizualiza varsta membrului din forum: "Age:...". Daca la anumiti membri nu apare varsta asta insemna ca in profilul de utilizator din forum user-ul respectiv nu a completat data nasterii. Asa ca ii rog pe membrii care nu au facut lucru asta, sa o faca.

Pentru eventuale neclaritati nu ezitati sa intrebati aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In general pe forumuri nu vorbesc cu "d-voastra", atata timp cat nu cunosc varsta userului.

In momentul cand vad varsta userului,sunt obligat,prin constiinta,sa vorbesc cu "d-voastra" cu cei mai in varsta ca mine.

Si nu stiu cat de facil este sa conversez in intregime raportat la aceasta forma de adresare.

Link spre comentariu

Totusi, sa nu dramatizam. Puteam afla varsta urserilor si inainte, din profil. Si oricum, nu cred ca vor aparea diferente in ale adresarii. Majoritatea urserilor vorbeam, poate nu ciar cu d-voastra si asa mai departe, dar aveam o adresare destul de "cuviincioasa" lucru care nu cred ca se va schimba.

Link spre comentariu

• 2 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock