Sari la conținut

ANUNT !

Barbos Radu

Postări Recomandate

In curand pe internet veti putea accesa singura si unica revista de TEHNICA AUDIO destinata tuturor , aceasta va avea o aparitie lunara iar "formatul" si continutul acesteia va imita perfect o revista "fizica" si desi va contine putine articole pe luna va fii zic eu un unicat - in romania cel putin ! - Aceasta este creata in totalitate in *.html* bazandu-se pe cunostintele mele personale in domeniu . Revista va purta titlul de TEHNICA AUDIO PENTRU TOTI Data de aparitie lunara nu este inca stabilita insa voi stabili o data lunara fixa ! Primul numar va aparea in decursul lunii Mai !

D-le Donpetru as avea o intrebare si o rugaminte in acelasi timp ! Ati putea crea un Forum/Subforum dedicat revistei fara a mai fii nevoit sa imi creez eu unul , binenteles ca eu ma voi ocupa de acesta , poate ca simplu user ori moderator ! BANI NU AM !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dl.RADU, un subforum se poate creea dar totusi nu ii gasesc rostul. Subforumul s-ar putea numi audio.tehnium-azi.ro. Totusi, as dori ca datele prezentate in acest site sa fie cat se poate de corecte si sa nu aiba o nuanta asemenea articolului pe care mi l-ati trimis, pentru ca nu este asa de bine. Eu va inteleg dorinta dvs. de a creea o revista numai pe parte de audio, intentie care este binevenita, dar trebuie sa nu ne impartim in zece parti si sa nu realizam pana la urma nimic. Notiunile care vreti dvs. sa le prezentati se pot foarte prezenta in revista.tehnium-azi.ro, la rubrica Audio. Nu vad nici un impediment in a face acest lucru. Apoi, ca sa creez, sa presupunem, subdomeniu web care doriti, va trebui intai sa vad ceea ce vreti sa postati acolo.

Apropo, cunostintele dvs. in domeniu (web) stiu ca trebuie sa aveti instalat pe calculatorul dvs. un soft pt. acces pe FTP ?

Link spre comentariu

Dl.RADU, un subforum se poate creea dar totusi nu ii gasesc rostul. Subforumul s-ar putea numi audio.tehnium-azi.ro. Totusi, as dori ca datele prezentate in acest site sa fie cat se poate de corecte si sa nu aiba o nuanta asemenea articolului pe care mi l-ati trimis, pentru ca nu este asa de bine. Eu va inteleg dorinta dvs. de a creea o revista numai pe parte de audio, intentie care este binevenita, dar trebuie sa nu ne impartim in zece parti si sa nu realizam pana la urma nimic. Notiunile care vreti dvs. sa le prezentati se pot foarte prezenta in revista.tehnium-azi.ro, la rubrica Audio. Nu vad nici un impediment in a face acest lucru. Apoi, ca sa creez, sa presupunem, subdomeniu web care doriti, va trebui intai sa vad ceea ce vreti sa postati acolo.

Apropo, cunostintele dvs. in domeniu (web) stiu ca trebuie sa aveti instalat pe calculatorul dvs. un soft pt. acces pe FTP ?

1 - Nu am cerut gazduirea situl-ui meu pe "serverul" Dumneavoastra , ci doar putin din forum !

2 - Nu public deoarece se pare ca ce am scris nu a fost bun !

3 - A nu se uita cine a venit cu ideea revistei acestui forum , dar se pare ca sa uitat

4 - Regula generala este acea ca un site are forum nu un forum un site dar . . . !

MULTUMESC !

Link spre comentariu

Dl.RADU, se pare ca nu ati inteles mesajul meu si ultima intrebarea a mea la care nu ati raspuns. Va rog sa mai cititi inca o data postul meu de mai sus.

1. Daca spuneti "putin din forum" implicit va referiti la o gazduire pe serverul in care se afla forumul. Deci, va contraziceti sigur in afirmatii, ceea ce denota o lipsa de cunostinte din partea dvs. in administrarea si publicarea unui site web. Chiar va rog sa mai meditati inca o data la spusele dvs. din aceste doua posturi de mai sus.

2. La acest punct, raspuns, chiar nu inteleg la ce va referiti, raspunsul dvs. este destul de ambiguu. Sa inteleg ca nu vreti sa publicati in revista forumului articole pe parte "audio" deoarece nu au fost "bune" (bun) sau acceptate ? Daca da, asta inseamna ca sperati sa deschideti in alta parte un site web (ex. subforumul) unde sa va faceti cunoscute aceste "articole". Nu zic ca NU e bine, dar ar trebui totusi sa treaca printr-un filtru acele articole altfel exista sansa ca pe site-ul care il doriti sa fie publicate intr-o mica sau mai mare parte notiunii si exprimari anapoda care pot naste confuzii si informa gresit cititorul.

3. Dl. RADU, nu am uitat, ideea in proportie de peste 50% va apartine dar trebuie sa o si claditi.

4. Asta chiar ca nu inteleg la ce vreti sa faceti aluzie... Cred ca supararea dvs. rezulta din neacceptarea articolului dvs. in paginile revistei. Eu niciodata nu v-am spus ca nu l-am acceptat. Asteptam din partea dvs. o continuoare si in nici un caz nu puteam publica doua pagini de articol din care nu reiese mai nimic. Ba mai mult, in articolul trimis aveti deja doua exprimari "anapoda" la care v-am spus sa mai meditati si sa le reformulati, inainte sa va hotarati sa-mi trimiteti "continuoarea".

Link spre comentariu

D-le Donpetru Imi cer mii de scuze si va rog ca in prag de sarbatoare sa ma iertati si sa nu imi purtati ura sau pica pentru niste nervi prostesti de-ai mei !

Radu !

Scuzele se accepta si cred ca si topicul se poate inchide, asta daca nu mai aveti nimic de adaogat.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock