Sari la conținut

masurat puterea unui transformator

marius_med

Postări Recomandate

Am acasa un transformator de 2x27V alternativ si as dori sa aflu ce putere are. In carcasa de unde provine sunt 2 astfel de transformatoare, iar sigurantele de la alimentarea cu 220V de la retea sunt de 4 A. Ma puteti ajuta sa-i dau de cap?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

bara laterala are 1.6cm, lungimea tolei e de 9.6cm, iar grosimea pachetului de tole de 5cm

Bara laterala,este in mod normal.1/2 din limba centrala,deci daca aveti 3,2 x 5 cm,rezulta 16 cm/patrati,adica 250W,la tensiunea de 2 x27V,poate debita,4,9A.Sigurantele nu pot fi de 4A,pe alimentarea cu 220V,poate in secundar.

Link spre comentariu

1.de cat ar trebui sa fie sigurantele pt 220V retea, daca alimentez 2 astfel de transformatoare + unul de 2x12V la 1A?

2.daca realizez un montaj de amplificare, cat sa consume pt a fi sigur ca-mi vor rezista transformatoarele in conditiile in care voi folosi cate unul pt fiecare canal?

multumesc pentru ajutor

Link spre comentariu

1.de cat ar trebui sa fie sigurantele pt 220V retea, daca alimentez 2 astfel de transformatoare + unul de 2x12V la 1A?

2,2A

2.cat sa consume pt a fi sigur ca-mi vor rezista transformatoarele in conditiile in care voi folosi cate unul pt fiecare canal?

4A/canal,sa nu functioneze la posibilitatile maxime.(4,9A).

Link spre comentariu

Masurati sectiunea laterala , "limba"din mijloc si diametrul litei !

un pic mai sus dl. miron 1947 mi-a calculat deja puterea......mai este necesar sa masor si diametrul litei? Nu vreau sa pun la indoiala cele scrise de dl. miron 1947, mai ales ca nivelul meu de cunostinte in domeniu este foarte mic, dar e corect ceea ce a dedus dumnealui?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock