Sari la conținut

Deschdere pagini

miron1947

Postări Recomandate

De ieri,a inceput sa dureze intre 45 sec. si 1 min,sa trec de la o pagina la alta,aici pe forum,in alta parte nu am aceasta problema,care poate fi cauza?

P.S.

Acum daca l-am"parat" vad ca a luat viteza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dl. miron1947, am scos bannerele din forum. Acum ar trebui sa functioneze mai bine accesarea paginilor forumului. Bannerele am sa le reintroduc in forum de abia dupa ce "furnizorul" lor isi remediaza problema.

Link spre comentariu

In weekend mi-am reinstalat windows-ul si am schimbat browser-ul (nu mai merfea kit-ul de instalare), de la Mozilla Firefox 5 la Mozilla Firefox 3 beta 5 si de atunci mi se incarca cam greu uneori pagina forumului.

Link spre comentariu

si de atunci mi se incarca cam greu uneori pagina forumului.

La deschiderea browser-uuil Firefoz Mozilla, orice pagina web setata ca pagina de START se deschide greu. Acest lucru nu se poate spune despre Internet Explorer de exemplu.

Link spre comentariu

• 1 year later...
De cateva zile am probleme cu intrarea pe forum si uneori chiar in timp ce scriu un raspuns,ma deconecteaza si apare acest mesaj atasat.Care poate fi cauza?Pe alte site-uri,sau forumuri nu am aceasta problema.

Referitor la observatia facuta de dl.miron as dori sa stiu daca mai sunt utilizatori care au intampinat aceasta problema?

Personal, nu mi s-a intamplat sa-mi afiseze Firefox un asemenea mesaj. Totusi, daca serverul este foarte incarcat (peste 150 utilizatori pe secunda (concomitent)), este foarte posibil sa apara un asemenea mesaj. Totusi, probabilitatea de a se intampla asta e foarte redusa si ca drept urmare, tind sa cred, in cazul dl.miron, ca alta este cauza (mai ales ca in cazul dvs. situatia se repeta destul de des). De aceea, il rog sa faca urmatoarele setari in sistemul de operare (foarte probabil Windows):

1. In Windows XP, dati click pe START/Run si tastati regedit. Aici cautati: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings si setati valoarea DWORD, ReceiveTimeout: 300000.

2. Restartati calculatorul.

Dupa ce ati facut operatiile de mai sus si ati dat restart la PC, va rog sa verificati daca fenomenul mai apare sau mai persista ca inainte.

Totodata, nu ar fi rau sa cititi si review-urile facute aici, referitor la serviciile RDS (am inteles de la dvs. mai demult ca sunteti abonat la acest provider de internet):

http://blog.alter-ego.ro/personale/digi-ne...tea-conexiunii/

Numai Bine

Link spre comentariu

1. In Windows XP, dati click pe START/Run si tastati regedit. Aici cautati: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings si setati valoarea DWORD, ReceiveTimeout: 300000.

Nu gasesc Receive Timeout,stiu ca RDS are ceva probleme,dar daca era de la ei,logic, nu puteam deschide si alte pagini,ori cand apare acest mesaj,pot intra pe alte site-uri.

post-9-1258143826_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock