Sari la conținut

Va plac videoclipurile ?

releu

SONDAJ  

10 membri au votat

1. 1. Cate videoclipuri vedeti pe zi ?

• Nici unul sau nu ascult muzica de la videoclipuri
      2
    • Intre 1 si 10 videoclipuri pe zi
      8
    • Mai mult de 10 videoclipuri pe zi
      0
  2. 2. Ce parere aveti de calitatea materialului sonor a videoclipurilor

• Este mai buna ca la un mp3 player
      0
    • Este mai slaba ca la un mp3 player
      2
    • Nu am observat nici o diferenta
      8
  3. 3. Care este postul dvs. de muzica preferat ?

• Atomic
      0
    • TV Klumea
      0
    • MTV
      2
    • VH1
      2
    • Favorit
      0
    • Etno TV
      0
    • Altele (va rog sa le nominalizati in post)
      6

Postări Recomandate

M-am gandti ca nu ar fi rau sa creem un sondaj despre videoclipuri si cam cat credeti ca costa nnul ? Tocmai am auzit de curand la TV ca unii artisti, pe care tot unii in numesc STAR-uri, cheltuie cam 50000 Euro pe un videoclip. Acum, intreb si va intreb, chiar atat de mult sa fie ? first.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La posturi favorite am votat Altele,ptr. ca mie imi place Kiss TV.

Poate e bine sa il introduci in sondaj,cat e inca la inceput.Mai tarziu nu e fair play sa il mai pui,fiind devansat

din start de altele.

Link spre comentariu

Mai sunt o gramada de alte posturi tv!

Stiu dar asta e ce mi-a venit in minte cand am facut sondajul!!! :b7:

Auzi, RADU, misto icoana din semnatura. Sper sa mai imbuneze membri acestui forum saptamana asta, macar...daca nu toata viata!!! :c8: Era bine sa-i fi redus putin din rezolutie ca ocupa cam mult din spatiu semnaturii. A..si inca ceva, am observat ca esti singurul user care isi schimba semnatura din forum aproape in fiecare sapatamana!!! De ce?

Link spre comentariu

TV-ul este pus pe VH1, dar numai la servici, acasa niciodata nu ma uit pe posturi de muzica, imi place VH1 deoarece este diferit de posturile in care in 12 ore auzi aceeasi mizerie de piesa de 30 ori. Urasc din suflet muzica comerciala de slaba calitate de care abunda posturile romanesti.

De asemenea este singurul post receptionat care transmite muzica rock in timpul zilei.

Link spre comentariu

Auzi, RADU, misto icoana din semnatura.
Multumesc !

Sper sa mai imbuneze membri acestui forum saptamana asta, macar...daca nu toata viata!!!
Mai greu de realizat acest lucru , sau ma insel cumva . . . ? !

am observat ca esti singurul user care isi schimba semnatura din forum aproape in fiecare sapatamana!!! De ce?
Sincer nu stiu , nu am un motiv precis !
Link spre comentariu

imi place VH1 deoarece este diferit de posturile in care in 12 ore auzi aceeasi mizerie de piesa de 30 ori.
Foarte adevarat !

Urasc din suflet muzica comerciala de slaba calitate de care abunda posturile romanesti.
Si eu de multe ori !
Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Un videoclip este foarte scum pentru ca pentru el iti trebuie filmarea, care presupune lumini, etc, etc. si sa va dau un exemplu: un om tine obiectivele la el, altul le ia, altul le sterge, altul le pune in camera, altul filmeaza, altul schimba caseta, si asa mai departe. De asta costa atat de mult. acesti oameni trebuie platiti, nu? Plus ca mai vine montajul, iar efectele sunt foarte scumpe. Nu efectul in sine, ci punerea lui pe pelicula. Le ia 5 minute, dar cer sume enorme. Asa ca e foarte posibil sa coste atat.

Si eu nu prea ascult muzica, ci doar o folosesc la editarea video ca fundal.

Link spre comentariu

• 5 years later...

Vad intre unul si zece videoclipuri pe zi, uneori cu mult peste zece,

ascult bucati muzicale, vad filmulete despre tehnologii, ascult teatru, vad diverse alte filmulete.

sunt abonat la cateva conturi pe youtube.

despre calitate, am votat ca nu observ diferente, asta asa in general

Postul meu preferat de muzica ?

VibeFM pe care-l ascult la telefon pe strada

goapsy pe care-l ascult la calculator

Link spre comentariu

• 9 months later...

Releu se cam bat cap in cap intrebarile din sondajul tau.Eu de pilda am bifat ca nu ma uit la videoclipuri ,atat.Dar cand sa votez....ooops,nu merge ca trebuie sa bifez si la celelalte doua intrebari. Dar asta nu ar insemna sa ma contrazic pe mine insumi??? :scratchchin:

Link spre comentariu

• 4 months later...

Imi plac mult videoclipurile, combinatia muzica - video e foarte faina, mai ales daca videoclipul este bun, artistic, merge bine!! Doar ca ai uitat sa scrii despre cel mai important ?post? din lume pentru urmarit videoclipuri: YouTube...mai toti vad acolo ce au nevoie cred.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock