Sari la conținut

Masina de bobinat transfomatoare

slot

Postări Recomandate

• 3 weeks later...
  • 4 months later...

Salut

Parerea me este sa fi facut maneru demontabil pentru a putea sal momtezi si direct pe axu care are prins carcasa transformator pentru sarma mai groasa ce te faci cand vrei sa pui si de 2mm de exemplu .

Ce faci cu calculatoru de exemplu cand din greseala a apucat o spira pe langa si nai cazuto la timp si trebue sa dai inapoi

Calculatotu calculeza la timp la viteza inpulsurilor pe care le da axu ?avand in vedere ca la bobinaj tip vrac ese mai bun la turatii mai mari.

Eu folosesc un cronometru tipul celor care inregistreaza chilometrii la masini ,lam scos din tahometru si lam adaptat direct pe axu masinii de bobinat.

• 2 months later...
Ce faci cu calculatoru de exemplu cand din greseala a apucat o spira pe langa si nai cazuto la timp si trebue sa dai inapoi

Daca este doar o spira,nu prea conteaza.

Calculatotu calculeza la timp la viteza inpulsurilor pe care le da axu ?avand in vedere ca la bobinaj tip vrac ese mai bun la turatii mai mari.

Avantajul calculatorului,este ca poate fi presetat numarul de spire si sa decrementeze pana ajunge la 0,iar viteza de raspuns,nu cred ca este o problema.

Eu folosesc un cronometru tipul celor care inregistreaza chilometrii la masini

Cronometrul,masoara timpul,acela este contor kilometric.

Editat de miron1947
  • 1 month later...

poti sa ma injuri da nu am inteles stiu io electronica da nu am inteles din ce spui.....deci la orice tasta vin 2 fire de la egal iau 2 si mai departe??? sa sa numere inainte fac contact cu 1 sau cu +????? scratch_one-s_head.gif ]

sau eventual o schema da nu cu calcu ci cu firele de unde vin si contactori

Editat de trax
sau eventual o schema

Din tasta =(egal),sunt legate doua fire pana la traductor(micro contact,Hall...)acesta practic"tasteaza" la fiecare tura =(egal),puteti incerca pe un calculator de buzunar metoda,tastati 1 si + si la fiecare tastare =, incrementeaza cu 1.Daca tastati un numar si tastati 1 si -,la fiecare tastare =,decrementeaza cu 1 .

Editat de miron1947

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock