Sari la conținut

amp2100

vio_gl

Postări Recomandate

imi pare rau ca nu am avut timp pana acum c1 -750p rezistoarele de 1 k nu sunt valorile reale am sa le scot si am sa le masor din colectorul lui Q3 pleaca un rezistor catre finaliincerc sa revin si cu valorile la rezist care au ramas de 1k

post-8-1208834743_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Era bine sa fi postat intreaga schema. Asa pe bucati sau episoade nu prea e bine. Schema, asa la o prima desenare, seamana topologic cu cea din amplificatoarele audio PSS, dar intr-o varianta putin simplificata.

Nu cred ca condensatorul C1 este de 1uF si nici R4=270k sau C4=10uF. Sigur ai masurat bine ?

Link spre comentariu

cam asta e tot ce pot face ptr cea finali sau dezlipit odata cu pasta care e turnata peste cablaj si smd-uri iar poze nu am deocamdata cu ce am sa incerc sa refac schema cu valorile la compnente si legarea drena sursa a tranzistorilor finali

Link spre comentariu

am sa incerc sa refac schema cu valorile la compnente si legarea drena sursa a tranzistorilor finali

pai atunci posteaza schema vio ? Asteptam. Nu cred ca chinezi au facut ceva complicat, de fapt lucru asta se obseva din ultima bucata din schema postata de tine dar sa vedem schema.

Link spre comentariu

asta e cam maxim ce pot face

Multumim pt. efortul depus, dar trebuie sa recunosti si sa recunoastem, ca schema postata nu prea ne ajuta la nimic. Poate la o depanare dar in nici un caz nu se poate construi un amplificator. scratchchin.gif

Link spre comentariu

• 1 month later...

salut.mi-am cumparat si eu un amplificator kit ca acesta amp2100 si am facut comanda de traf de 30V si 6 A.E buna puterea aceasta?si in legatura cu ce spuneati ,e corecta schema?eu stiu, sa nu ard vreo piesa cva.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock