Sari la conținut

amp2100

vio_gl

Postări Recomandate

sal toata lumea.revin dupa o lunga absenta acum o saptamina ma ducsa iau niste kituri ptrun amic care vroia sa-i fac un amp dar nu am gasit asa ca mi-a recomandat vanzatorul un integrat amp2100 care nu aveaa nimic extern ma apuc sa-l alimentez dau semnalsi la vol mic aveam distorsiuni ma apucat disperarea si ma apuc sa desfac integratul surpriza inauntru gasesc 4 tranzist finale cate 2 pe canal respectiv irf9620 si k358 problema e ca nu stiu cum sa scot chestia aia care e turnata peste smd-uri ca sa pot scoate schema rog daca are cineva schema interna sa o posteze va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca are cineva schema interna sa o posteze va multumesc

Putin probabil sa aiba cineva schema. Totusi, daca spui ca "dau semnalsi la vol mic aveam distorsiuni ma apucat disperarea", deci performante mediocre, atunci de ce te mai intereseaza schema? Acel "integrat" sau mai bine zis amplificator capsulat este de unica folosinta iar o posibila "depanare" a sa nu isi are rostul si este si... aproape imposibila.

Link spre comentariu

dar la unele tranzistoare nu se mai vada scrisul

Pai e cam naspa vio ca nu se vede scrisul.

Atunci copie asa schema iar de restul ne ocupam noi, adica sa gasim un inlocuitor potrivit pentru tranzistoarele alea care nu le descifrezi scrisul.

Pana acum am vazut circuitul integrat amplificator audio AMP2100 pe dinafara, era misto daca faceai niste poze ca sa vedem cum arata inauntru capsula. :n5: :a8:

Link spre comentariu

stie cineva cum se salveaza imaginea in eagle ca sa o pot posta?

Cea mai simpla metoda: printscreen si "Paste" in Paint. Apoi "Save As" in format JPG ca sa ocupe mai putin. Dupa aceea o inseriezi in postul tau din forum.

Asta daca nu prea ai inteles indicatiile dl. miron. scratchchin.gif

Link spre comentariu

cu greu am rusit sa fac ceva in paint

Sa inteleg ca nu gasesti butonul PrintScreen de la tastatura sau... ? Dupa ce il gasesti, deschizi programul "Paint" si apesi Ctrl+V sau utilizezi meniul Edit al programului unde gasesti "Paste". Apoi selectezi SaveAs iar in fereastra care se va deschide setezi calea unde se sa salva imaginea, chiar sub campul unde tastezi denumirea fisierului ai sa gasesti mai multe optiuni: selecteaza JPG si apoi dai Ok sau Save.

O alta metoda este sa salvezi direct din Eagle in format PDF cablajul desenat dar aceasta metoda din pacate nu mai stiu exact cum se face. Cauza: nu mai folosesc de 5 ani acest program. smile.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock