Sari la conținut

Modificare continut intr-o postare.

SIG

Postări Recomandate

La unele topicuri pot sa vad cand un user si-a modificat postarea si de cate ori a fost modificat postul.

Si eu am unele postari la care am facut modificari,dar nu vad dupa modificare sa scrie jos ca am modificat postarea,cand si de cate ori..Sau pot vedea toti,mai putin cel care face propria modificare?

Exemplu:

"Ultima modificare efectuat? *******(nume user) la Joi Aug 09, 2007 2:54 pm, modificat de 3 ori ?n total"

Mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sau pot vedea toti,mai putin cel care face propria modificare?

Daca ai facut mai multe modificari si nu ai iesit din forum, sistemul de management al forumului sub pHpBB NU reda acele modificari intr-un post de genul:

"Ultima modificare efectuat? *******(nume user) la Joi Aug 09, 2007 2:54 pm, modificat de 3 ori ?n total"

Daca ai iesit din contul de pe forum si doresti sa revii asupra textului dintr-un anumit post, deci doresti sa faci modificari dar trebuie sa intri din nou, de abia atunci vei gasi in josul postului un mesaj de forma:

P.S. Nu stiu daca exista si abateri de la regulile postate de mine mai sus. Pana acum nu am gasit si nici nu am vazut.

Link spre comentariu

• 1 year later...
Am vazut ca posibilitatea de editare este acum limitata ca timp,este o setare noua,sau am eu ceva la PC?

Da, am introdus o limitare de 5 minute in editarea posturilor. Deci dupa cinci minute de la postare postul nu se mai poate edita. Am bifat aceasta setare pentru a impiedica utilizatori sa-si modifice dupa nu stiu cate ore postul sau sa-si corecteze anumite afirmatii care deja au fost comentate de alti utilizatori.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock