Sari la conținut

Datasheet

adry

Postări Recomandate

Rog sa se posteze aici toate cererile urserlor pentru datasheet-uri. Voi incepe eu: am devoie de un datasheet pentru circuitele integrate VCU2163 si DPU 2553-S.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am devoie de un datasheet pentru circuitele integrate VCU2163 si DPU 2553-S.

Am cautat VCU2163 dar nu am gasit decat un alt Video Codec (coder/decoder) si anume VCU2133:

vcu2133.pdf

Poate va ajuta cu ceva PDF-ul.

DPU 2553S, am gasit doar un pret de circa 35Euro bucata dar nimic mai mult, nici macar un datasheet.

P.S. Ma gandesc sa fac acest topic "Sticky" sau "Important". scratchchin.gif

Link spre comentariu

In principiu nu e rea ideea dar...

Cine crezi ca va sta sa citeasca ,sa zicem 5...10 pagini de topic, venit poate nou pe forum, ptr. a ajunge la unul care cere datasheet-ul ptr. nu stiu ce piesa.

Oricum sectiunea este Documentatie si scheme.

Mai bine,parerea mea,sa ramana directe solicitarile,sa fie la obiect.

Nu e bine sa incorsetam prea tare solicitarile/intrebarile.Lumea nu e dispusa la canoane prea stricte.

P.S.

Eu ma refer la cazuri in care chiar nu se gaseste usor datasheet-ul.

Link spre comentariu

La VCU2163, cred ca e bun datasheetul, tinand cont ca e luat de la un echipament video.

Iar cat despre postul domnului SIG, are si el dreptate, dar cineva vine cu un integrat, altcineva cu un tranzistor, si tot asa, ce facem? Umplem forumul cu topicuri inutil. Nu e mai eficinet asa?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock