Sari la conținut

Respectul fata de membrii forumului

miron1947

Postări Recomandate

Va rog sa nu folositi pluralul sau titulatura de "Domnule" atunci cand ma interpelati,deoarece nici eu nu o sa-l folosesc.

Eu nu subscriu,daca un user,isi alege un nume hilar,este optiunea lui,dar,aceasta nu ma determina pe mine,sa-mi schimb modul de adresare.Am avut un coleg,pe care il chema Poponete,cu acte,trebuia sa vorbesc cu el altfel decat cu ceilalti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 50
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Of Topic.

Am o mare rugaminte catre toti membrii forumului:

Va rog sa nu folositi pluralul sau titulatura de "Domnule" atunci cand ma interpelati,deoarece nici eu

nu o sa-l folosesc.Si asta nu datorita lipsei de respect si in ultima instanta de bun simt.Nicidecum.

Sa ma explic.

Intrucat pe forum nu ne inregistram cu numele noastre reale (cu mici exceptii) ,ci cu asa numitele

nickname-uri (mai pe romaneste "porecle") ,nu as vrea ca intr-o buna zi sa cad in derizoriu sau mai rau in penibil cand o sa trebuiasca sa raspund unui coleg care fiind mai "agitat" cerebral a considerat de cuvinta sa-si aleaga o porecla mai "deosebita".

Inchipuiti-va situatia de a te adresa cu "Domnule @Dickey" sau "Domnule @Prick" sau

"Domnule @Ass nr.1" sau asa ca intre baieti "Domnule @Dildo".

Nici nu vreau sa ma gandesc la "pitorescul" situatiei.

...

Nu denatura sensul celor spuse de mine.

M-am referit la porecle alese intentionat si cu buna stiinta.

Nu face paralela cu numele reale.

Nimeni si nimic nu ma poate obliga sa ma adresez unui cretin,daca isi alege un astfel de nickname, cu "Domnule @Pubipula" ca asta inseamna in limba romana tradus.

Asta este optiunea mea.

Si in al doilea rand un forum (mai ales tanar cum este acesta ) este ca o mica comunitate unde

toti incep sa se cunoasca.Unde se leaga prietenii ,apar simpatii sau antipatii.

Ori eu consider ca a te adresa unui prieten cu "Domnule" sau "Dumneavoastra" nu prea seamana a semn de respect.

Daca administratorul forumului considera oportuna aceasta discutie o poate transfera la

"Discutii libere".Ca titlu s-ar putea pune "Respectul fata de membrii forumului".

Sau oricare titlu considerat adecvat acestei discutii.

Sa ramana acest topic dedicat scopului initial.

Link spre comentariu

M-am referit la porecle alese intentionat si cu buna stiinta.

Nu face paralela cu numele reale.

Nimeni si nimic nu ma poate obliga sa ma adresez unui cretin,daca isi alege un astfel de nickname, cu "Domnule @Pubipula" ca asta inseamna in limba romana tradus.

Asta este optiunea mea.

Si in al doilea rand un forum (mai ales tanar cum este acesta ) este ca o mica comunitate unde

toti incep sa se cunoasca.Unde se leaga prietenii ,apar simpatii sau antipatii.

Ori eu consider ca a te adresa unui prieten cu "Domnule" sau "Dumneavoastra" nu prea seamana a semn de respect.

Daca administratorul forumului considera oportuna aceasta discutie o poate transfera la

"Discutii libere".Ca titlu s-ar putea pune "Respectul fata de membrii forumului".

Sau oricare titlu considerat adecvat acestei discutii.

Am deschis aici topicul,cu aceasta tema asa cum ati sugerat.Cat priveste numele alese,daca arata ca exemplul Dvs. ,eliminarea lor,este cred,de datoria moderatorului sau a administratorului.

Link spre comentariu

Era foarte bine ca sa fie si celelalte parti din discutie,nu un topic trunchiat si semnatarul topicului

sa fie administratorul forumului sau cel care a avut aceasta idee.

Pot afirma ca am drept de "copy right protection". rolleyes.gif

Link spre comentariu

Adevarul e ca este putin comic sa spui domnule dick blink.gif

Userii isi aleg astfel de nickname dupa respectul pe care (nu) il au fata de ei insisi in primul rand.

Deci ,daca unul isi pune nickname bolovan ,sa zicem, eu pot oricand sa-i spun cu respect:

"Domnule, esti un bolovan." si nu are de ce sa se supere.

Uite ca am gasit si propozitia cheie care poate lega cuvantul domnule de nickname. rolleyes.gif

Link spre comentariu

Era foarte bine ca sa fie si celelalte parti din discutie,nu un topic trunchiat si semnatarul topicului

sa fie administratorul forumului sau cel care a avut aceasta idee.

Pot afirma ca am drept de "copy right protection".

Discutia este putin... sa inteleg ca nu mai doriti sa folosim titulatura "Domnule" sau "Dl." ? Asta este alegerea fiecaruia. Spre exemplu, pentru ca ma cunosc de mult cu releu am stabilit de comun acord sa nu mai folosesc titulatura "Dl" asa cum o folosesc cu ceilalti. Bineinteles, de comun acord, acest lucru se poate aplica la orice discutie dupa cum doreste fiecare.

Si ca sa nu mai folosesc titulatura si glumind putin, l-as numi pe user40 seful sindicatului forumului electronistilor din Romania. Cam lunga denumirea dar putem sa-i spunem pe scurt sef SFER rolleyes.gif

Deci, pana la urma: ce se doreste ?

P.S. Dl.miron1947, ar fi fost mult mai potrivit postarea acestui topic la sectiunea "Despre forum". Ca atare, in cel mai scurt timp am sa mut topicul acolo.

Link spre comentariu

Si ca tot veni vorba de respect ,respectati-mi dorinta ca semnatarul topicului sa fie administratorul

forumului @donpetru,sau eu ,adica @User 40.

Si iarasi ca veni vorba de respect.

Cererea mea pentru initierea acestui topic a fost adresata lui @donpetru.

Ca te-ai substituit lui arata cat de mult il respecti.

El trebuia sa decida si nu tu.

Link spre comentariu

Si iarasi ca veni vorba de respect.

Cererea mea pentru initierea acestui topic a fost adresata lui @donpetru.

Ca te-ai substituit lui arata cat de mult il respecti.

El trebuia sa decida si nu tu."

Nu puteam sa va mai raspund acolo,asa cum chiar Dvs.ati spus,ca este offtopic.Acesta a fost motivul pentru care am deschis topicul acesta si nu am pretentii de "copy right",donpetru,poate schimba autorul topicului,importanta este discutia nu autorul.

Link spre comentariu

Pai tocmai ca era "off topic" nu trebuia sa scrii nici primul post dupa cererea mea.

Trebuia sa astepti ca administratorul sa ia o hotarare,atata tot.

Ca este importanta ,de acord.

Abia acum vad ca mi-a fost editat primul postul in care ceream ca aceasta discutie sa fie mutata

pe aria "Discutii libere".Acolo specificam cele 2 posibilitati de nominalizare a autorului.

Tot despre respect ar putea fi vorba.

Dar cu alta masura.

Link spre comentariu

Trebuia sa astepti ca administratorul sa ia o hotarare,atata tot.

Cred ca hotararea mea va fi sa inchid topicul acesta deoarece nimeni nu vrea sa-mi raspunda la intrebarea de mai sus:

first.gif :h2: :c1: :c8: :b7:

Link spre comentariu

first.gif :h2: :c1: :c8: :b7:

Este doar o divergenta de opinii,fata de modul de adresare,daca rezolvati si problema "copy right" si il treceti pe Dl.user 40 ca initiator al topicului,toata lumea va fi multumita.

Link spre comentariu

Dl.miron1947, din pacate nu pot sa schimb autorul topicului. Singura metoda este sa mai deschida user40 inca o data acest subiect urmand ca eu sa mut posturile din acest topic (in afara de primul deschis de dvs.) in topicul lui. O alta posibilitate nu exista. Asa ca, daca user40 crede si simte nevoia sa fac acest lucru, sa o faca; daca nu, in maxim 24 ore acest topic il voi inchide...si il voi muta la sectiunea "Despre forum".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock