Sari la conținut

Selector canale audio

Bobby_TM

Postări Recomandate

Trebuie sa fac pentru un prieten un slector de canale asemanator cu cel de pe sistemul 5.1 de la GENIUS SW-HF5.1 5000. Adica selectarea canalelor sa se faca prin 4 butoane corespunzatore fiecarui canal si fiecare canal sa aibe ledul lui care sa fie aprins la canalul selectat...

Am cautat pe net schema sistemului ca sa fur ideea chinezilor dar nu am gasit-o... rolleyes.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adica selectarea canalelor sa se faca prin 4 butoane corespunzatore fiecarui canal si fiecare canal sa aibe ledul lui care sa fie aprins la canalul selectat...

Cate canale?

Link spre comentariu

Multumesc, da ce promti sunteti !

Trebuie sa fac un selector similar ca cel de sistemul genius amintit mai sus. Vreau sa folosesc 4 butoane de tip "push" fara retinere si un led in dreptul fiecarui buton.

Tda recomnadat de donpetru este interesant dar imi trebuie un buton cu 4 poziti ca sa il comand...

Daca as gasi schema de la sistemul genius ar fii perfect pt ca as lua idea de acolo...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock