Sari la conținut

amplificator "electronica industriala"

Postări Recomandate

Multumesc utilizatorului cu trei de "i" pentru trimiterea schemei pe adresa "redactiei". In cursul zilelor urmatoare, am sa unesc imaginile trimise si eventual am sa le transpun in format PDF, pentru a ocupa mai putin si pentru a putea fi postate pe forum. Asadar, @iordan, putina rabdare. Maine, cel tarziu poimaine, am sa postez schema, asta daca nu cumva utilizatorul "iii" va posta schema inaintea mea. Pana la urma e bine si asa. Oricum, schema se va posta.

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator iii

multumesc pt suport

pt ceilalti (cei ce nu stiu): am scanat pagina ff veche la maximum de rezolutie, plus ca scannerul meu fiind mic e vorba de 2 pagini iar eu nu stiu sa le concatenez

asa ca le-am pasat cui stie ce sa faca

nu e vorba de lipsa de respect

in fapt imi place acest forum

cum spuneam, am si schema preamplifului aferent, in mod sigur o am pe undeva pe aici dar inca nu am gasit-o

imediat ce o gasesc am sa trimit spre prelucrare si schema preamplifului

acum cite ceva despre amplificator: am ramas ff placut impresionat de calitatea amplifului

il consider un aparat exceptional

am fost atit de placut impresionat de el (la vremea cind l-am avut) incit l-am analizat mai atent

pot sa spun (din ce-mi amintesc) ca alimentarea e supradimensionata si ampliful suporta regim continuu sinusoidal la nivelul de 2X40W output si inca e in limite Hi-Fi ! ceea ce rar gasesti si in cazul celor mai bune amplifuri de marca

si pt 5 minute (nu am avut curajul sa testez mai mult) regim sinusoidal 2X60W

sinusoidal, nu muzical (cunosc diferenta, daca cumva v-ati gindit la asta)

mai imi amintesc despre transformatoare: secundarul pt finali: 2X23Vef si cam 3Aef si mai bine

sint doua trafuri, cite unul pt fiecare amplif

Link spre comentariu

Vizitator iii

ah, imi amintesc ceva istoric: in vremea lui Ceausescu 8 scule de astea aveau pretul unei Dacii 1300 :)

si acum ma mir cum de am reusit sa-l cumpar! (eram un pustan la vremea aia)

Link spre comentariu

• 10 months later...
Acesta este amplificatorul ?

- Dacă nu vă suparaţi, aici ?mi pare cel mai nimerit să ?ntreb, că seamănă, ce aparat este acesta din poza mea?

?l am de peste 20 de ani de la altcineva şi ?l folosesc ca amplificator pentru subwoofer (2xMeloman80W) pentru difuzoarele de computer, dar prin zona de corecţie au ?nceput sa aibă curenţi de fugă mari electroliticii şi mai pocneşte p?nă se ?ncarcă; poate mă ajută cineva cu o schemă.

Menţionez că Vu-metrul nu era aşa sau deloc ?n original (nu mai ţin minte), este facut de mine, la fel se pare cele două butoane rotunde (am pus pe atunci o expandare stereo şi ?ncă ceva).

post-1472-1265988120_thumb.jpg

Editat de silverflower
Link spre comentariu

@silverflower,

Parca am mai vazut acest amplificator! Totusi, prezentati o imagine si cu interiorul amplificatorului, poate va ajuta si mai mult la depistarea "seriei acestuia"... asta daca nu stie cineva exact despre ce amplificator "romanesc" e vorba! Ramane sa vedem.

Numai Bine

Link spre comentariu

@silverflower,

Parca am mai vazut acest amplificator! Totusi, prezentati o imagine si cu interiorul amplificatorului, poate va ajuta si mai mult la depistarea "seriei acestuia"... asta daca nu stie cineva exact despre ce amplificator "romanesc" e vorba! Ramane sa vedem.

Numai Bine

Observaţii:

- Condensatorul mare din st?nga (23400micro), componentele VU-metrului (stinga sus) precum şi cele de pe partea cu circuite s?nt puse de mine;

- Există o singură punte redresoare ?n original;

- Cele două fire ecranate albe care s?nt intrările la finale, ?n poză apar ca duc?nd la potenţiometrul de volum (seamăna schema cu AS2050, am ocolit corecţia cu probleme), ?n original erau conectate sub conexiunea perechii de fire verde+maro (alimentare separată filtrată preamp. pusă de mine);

- C315 (de exemplu) are 22micro/25V.

post-1472-1266134725_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 2 years later...

Buna Ziua, la postul cu numarul 4 apare o imagine cu amplificatorul in discutie si un preamplificator, preamplificatorul este probabil modelul AHF-T 701. As vrea sa va intreb daca ma poate ajuta cineva cu o copie a manualului de utilizare si a schemei electronice?

Multumesc, Gabriel.

Link spre comentariu

Mi-am rezolvat problema, nu mai este necesara nici schema si nici manualul, am achizitionat un alt echipament pentru care am si toate informatiile necesare.

Toate cele bune,

Gabriel

Link spre comentariu

• 3 years later...
  • 2 years later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock