Sari la conținut

amplificator "electronica industriala"

Postări Recomandate

Caut schema unui amplificator denumit: "amplificator stereo hi-fi 2x60W" produs de Electronica Industriala, dar cel mai mult m-ar bucura sa aflu ce putere si tensiune au transformatoarele de alimentare.Alte detalii despre modelul amplificatorului nu va pot aferi deoarece nu mai scrie nimic; are culoare gri iar volumul se controleaza cu ajutorul unor comutatoare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea imi pare a fi subiect de retro audio! Acuma nu stiu cat de vechi este amplificatorul care il cauti dar nu scrie nici o serie sau ceva pe carcasa aparatului ? Daca nu, era bine sa fi postat o imagine cu amplificatorul.

In maxim 12ore am sa mut topicul la sectiunea Documentatie si scheme.

Link spre comentariu

nu stiu cat de vechi este amplificatorul (cred k de prin anii '80 si se cumpara alaturi de un pick-up si un peamplificator de ton cu mixer probabil...) iar seria de pe sasiu nu mai este ...... toate datele pe care le-am gasit au fost trecute mai sus..... momentan nu pot sa fac o poza a carcasei. Finalii erau de tipul BD cu capsula asemanatoare cu cea a 2N3055 dar de dimensiuni mai mici

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 9 months later...
Am gasit ceva de Electronica,dar nu stiu daca este aparatul Dvs.

In marea lor majoritate constructiile de aparatura electronica produsa pe vremea lu' Ceasca sicare aveau numele AS 2015 amplif de 15W,AS 2030 -amplif de 20W,AS 2060 erau facute de Electromures si Electronica Industriala Bucuresti,ce se facea la Ias purtau denumirea de Tehnoton.Ampliful nu s-a produs underground ci intr-o serie turn cu tuner si casetofon Deck.Schema o gasesti foarte greu ,daca ampliful e facut de Buc. pt ca astia nu dadeau schema odata cu cumpararea amplifului poate in Tehnium aparut inainte de '89.Daca e maine iti dau raspuns ca astea le am .Nu iti promit ,dar stiu ca am vazut schema pe undeva .In doua-trei zile iti dau raspuns.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Vizitator iii

haha! am avut un amplif de ala

il consider unul din aparatele ff bune facute in Romania

si acum regret ca l-am dat

si ce e mai important:

AM SCHEMA !!!

cine o vrea sa-mi scrie pe adresa:

y19721127@hotmail.com

Link spre comentariu

haha! am avut un amplif de ala

il consider unul din aparatele ff bune facute in Romania

si acum regret ca l-am dat

si ce e mai important:

AM SCHEMA !!!

cine o vrea sa-mi scrie pe adresa:

y19721127@hotmail.com

HA HA HA... schema s-a postat mai sus si aici:

http://www.forum.tehnium-azi.ro/amplificat...-t128-p-40.html

Ai fost tare! rofl2.gif rofl2.gif rofl2.gif

BAFTA.

Link spre comentariu

Vizitator iii

mai ce destept esti!

pacat de tine, nu e aia schema

asa ca poti sa te tavalesti de ris rizind de tine insuti

spor la treaba

cind zic ca am eu schema amplifului atunci O AM

si e SINGURUL tip de amplif de 2X60W fabricat vreodata in Romania

cel interesat sa ia seama

glumetii sa rida de ei insisi

Link spre comentariu

Trei de "i" sau "iii", cred ca ar fi politicos si fair play sa postati schema aici, nu sa dati dovada de egoism. Daca cei care suntem aici pe forum am fi procedat ca dvs., foarte probabil, nici nu ar mai fi existat revista. Deja revista a ajuns, cel putin din punct de vedere a artiicolelor prezentate, un fel de sursa informativa "FREE" de cea mai buna calitate (nu cred ca exagerez), unde se gasesc informatii de facut un referat, un capitol, tot free... Unde mai gasesti astfel de informatii, la obiect, foarte bine explicate si in limba romana ? Nicaieri... poate la cateva universitati, dar si acolo sunt destul de anevoios structurate cursurile iar pentru intelegerea unei notiunii acolo trebuie sa cititi 100pag.

In fine, odata cu postul tau ma gandesc din ce in ce mai mult sa fac contra cost (spre exemplu, 3Euro SMS luna), accesul la site-ul revistei (nu si a forumului).

Numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock