Sari la conținut

Program pentru simularea circuitelor create cu pcb artist !

Postări Recomandate

• 2 weeks later...

Dl.RADU, pcbartist este un program free cu facilitati restranse. Din cate imi aduc aminte cand am incercat acest program, stiu ca se pot numai desena schemele in mediul "schematic" nu si simula.

P.S. Va rog sa nu va mai editati semnatura cu adrese de pagini web. Pentru acest lucru aveti o liniuta in bara de warn.

LATER EDIT: Se pot trece in semnatura adresa web care NU au caracter publicitar sau care NU sunt paginile web a unor firme sau site-uri de cumparaturi.

Dl.RADU, pcbartist este un program free cu facilitati restranse. Din cate imi aduc aminte cand am incercat acest program, stiu ca se pot numai desena schemele in mediul "schematic" nu si simula.

P.S. Va rog sa nu va mai editati semnatura cu adrese de pagini web. Pentru acest lucru aveti o liniuta in bara de warn.

LATER EDIT: Se pot trece in semnatura adresa web care NU au caracter publicitar sau care NU sunt paginile web a unor firme sau site-uri de cumparaturi.

Se pot proiecta si pcb-uri

Era un site - magazin on line cu lucruri ieftine pentru electronisti si un site util , atat !

Aha

Domnule Donpetru,cum pot scapa de warn ?

Domnule Donpetru,cum pot scapa de warn ?

De warn, din pacate nu puteti scapa. Liniuta este o bila neagra in activitatea dvs. pe acest forum. Daca se adun toate liniutele aveti suspendare 30zile. Dupa 30 zile suspendare nu mai aveti nici o liniuta in bara de warn.

Programul pcb artist l-am atasat si in paginile revistei la sectiunea Download/Software. In decursul zilei de astazi, cel tarziu maine, voi atasa: Eagle si Tci.

In concluzie, Dl.RADU, daca doriti sa simulati scheme electronice utilizati cu incredere MultiSim din pachetul Electronics Workbench.

Programul pcb artist l-am atasat si in paginile revistei la sectiunea Download/Software. In decursul zilei de astazi, cel tarziu maine, voi atasa: Eagle si Tci.

In concluzie, Dl.RADU, daca doriti sa simulati scheme electronice utilizati cu incredere MultiSim din pachetul Electronics Workbench.

Ok ! Dar unde il gasesc acest MULTISIM ca program individual fara sa descarc tot pachetul ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock