Sari la conținut

Votati muzica care va place.

donpetru

Care gen muzical va place mai mult  

59 membri au votat

1. 1. QUESTION HERE

• Muzica Populara
      3
    • Muzica de petrecere
      1
    • Blues
      2
    • Manele
      3
    • Club
      3
    • Country
      3
    • House
      9
    • Jazz
      2
    • Dance
      2
    • Rock
      17
    • Hip-Hop
      8
    • Alte genuri muzicale
      6

Postări Recomandate

Aici as dori sa postati simplu si la obiect muzica care va place (autor, melodie). Tot aici puteti vota pentru un anumit gen muzical, a se vedea chestionarul de mai sus. Sper ca am inclus genurile muzicale cele mai reprezentative iar daca am omis unul va rog sa-mi spuneti.

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...
Atunci puteti vota muzica care va place cel mai mult.

P.S. Din cate stiu chestionarul nu va permite sa votati mai multe optiuni odata. In privinta asta nu pot sa fac nimic. :(

Intrebarea mea e ca vad ca pe mine nu ma lasa sa votez :(

Link spre comentariu

• 2 months later...
Aici as dori sa postati simplu si la obiect muzica care va place (autor, melodie). Tot aici puteti vota pentru un anumit gen muzical, a se vedea chestionarul de mai sus. Sper ca am inclus genurile muzicale cele mai reprezentative iar daca am omis unul va rog sa-mi spuneti.

Sunt cetatean onorabil, eu cu care votez? Simplu si la obiect, s-au inghesuit in fata genurile muzicale la auzul carora pana si apa ingheata in fulgi mutilati si handicapati, vacile nu mai dau lapte, decat cu taraita, iar plantele, scarbite, cresc ca vai de capul lor. Pe langa ca sunt cetatean onorabil mai sunt si cetatean european si ar trebui, macar din patriotism tot european, sa votez cu muzica tot europeana, cantata in cor sau solo voce de barbierii din Sevilla, vanatorii din Germania, pe malul Dunarii albastre si chiar de robii din Israel, macar ca ei nici nu sunt europeni. Trist, trist voi pleca cu lelita'n deal la vie , acolo intalnesc pe Zavaidoc si acolo voi vota.

Link spre comentariu

resort, decat sa faci atata tamtam mai bine propuneai genul muzical care lipseste din sondaj si care iti place. Eu am impresia ca esti un om de buna credinta, care vrei sa ajuti dar cateodata o mai dai in damblageala omule cu atatea spuse.

Mai usor.

Acum sper ca nu te superi pe mine ???

Link spre comentariu

resort, decat sa faci atata tamtam mai bine propuneai genul muzical care lipseste din sondaj si care iti place. Eu am impresia ca esti un om de buna credinta, care vrei sa ajuti dar cateodata o mai dai in damblageala omule cu atatea spuse.

Mai usor.

Acum sper ca nu te superi pe mine ???

Visitor catre Member : Aveti dreptate. O las mai usor. Chiar am observat ca pierdeam cam mult timp incercand sa fiu si eu de ajutor, asa cum si altii mi-au fost de mare ajutor de cand am poposit ca visitor in acest forum.

Chestia cu "damblageala" m-a amuzat teribil. Pentru mine, ce ati numit dv. "damblageala", era de fapt ambalajul in care livram marfa, adica informatiile care erau exacte si la obiect. E un defect profesional.

Sper ca interventia dv sa reprezinte si parerea celorlalti.

Link spre comentariu

ROCK SI PUNK VECHI ! De ce ? Simplu ! In comparatie cu genuri ( daca poate fii numita asa ) ca maneaua lu peste au o cultura de zeci si zeci de ani , cine nu o intelege nu o intelege pentru ca nu o simte asa cum o simtim noi !

Black Sabath - The Sign Of The Southern Cross :l4:

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock